Produk Produk

Kakuatan Pakakas

Kasus kami

Tingali naha jutaan professional milih urang. Tina sajarah anu euyeub sareng prestasi anu kabuktosan ka kami fokus kana inovasi sareng téknologi.

Maeda Brand Produk

Jiangsu EBIL Intelligent Storage Technology Co, Ltd., "EBILTECH" kanggo pondok, komitmen kana perencanaan, desain, integrasi sistem, palaksanaan proyék sareng jasa saé-pikeun jualan otomatisasi proyék logistik perumahan ukur diménsi tilu-diménsi. Kalayan kantor pusatna anu aya di Zona Pangembangan Téknologi Tinggi Gaochun, Jiangsu, EBILTECH gaduh dua pangkalan manufaktur modern, perencanaan sistem proyék profésional sareng perusahaan integrasi, nyayogikeun produk otomatis sareng calakan sistem logistik sapertos rak, pelari pallet, pamawa shuttle, RGV pamawa shuttle, angkat, AGV, tumpukan lorong, sistem transportasi otomatis sareng automasi listrik sanés sareng parangkat lunak sistem logistik.