Tentang Kami

TEKNOLOGI STORAGE INTELLIGENT INTELLIGENT

Jiangsu EBIL Intelligent Storage Technology C integrasi, implementasi project and head-sales servicarter after-sales lokasina di Gaochun High-tech Developm system planning and integrational company, nyayogikeun tétél palu, shuttle carrier, RGV shuttle c automation automation sareng software sistem logistik EBILTECH mikaresep tim téknis anu kuat sareng-q sareng personel jasa, sareng langkung ti 40 mékanis, ele inovasi sareng R&D. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan panalungtikan sorangan sareng Universitas Zhejiang, Universitas Tenggara, South China U terus ningkatkeun kakuatan téknis tina ent EBILTECH produk anu parantos ngalangkungan sertifikasi sertipikasi software ISO. Produk umumna dianggo dina mobil m, pembuatan kertas, parabot, batubara, ubar, foo logistik sareng industri sanésna. Éta ditampi ogé ku Grup Farmasi JOINTOWN, Huaying Group, VASE Kusabab pondasi na, EBILTECH parantos tumiba gancang, customer munggaran "semangat perusahaan, kedah kabuka sareng ngadamel usaha anu teu stabil pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

about

KONSEP ENTERPRISE

sss

1.Aim: Pelanggan heula, kajujuran heula.

2.Operation Falsafah: Alus, Inovasi, pindah sareng jaman

3.Kultur: Pagawean kahiji , damel bagja, hirup séhat.

4.Talent Falsafah: Akar-moralitas , ngagantikeun pamikiran , make full u

5.Team Spirit: Kahijian sareng kumawula, kaseueuran, henteu nyerah.

6.Team Nilai: pribadi sareng tim sapertos garuda.

7.Vision:To janten pabrik gudang gudang terkenal di dunya

8.Company Nilai: Ciptakeun niléy pikeun nasabah, tanggung jawab pikeun ngirid gandum.

Komitmen ka Konsumén

Komitmen layanan pre-sale:
Komitmen jasa jual:
Dijamin waktos pangiriman:
Komitmen jasa saatos-jual:
Komitmen layanan pre-sale:

(1) Manufaktur sareng pamariksaan racking, sadayana prosedur gaduh rékaman kualitas sareng data deteksi.

(2) Rak-rak bakal dibungkus, dieusian sareng dikirimkeun dumasar kana standar industri atanapi produk ékspor pabrik urang standar dibungkus saatos inspeksi anu ketat.

(3) Dina kaayaan persaingan anu sami, pabrik kami bakal ngajamin kualitas produk dumasar kana kamampuan teknis produk sareng henteu ngarobih komponén produk, kami ngagaduhan iman anu hadé pikeun nyayogikeun harga anu paling dipikaresep.

Komitmen jasa jual:

(1) Ngagabungkeun nasional sales produk penjualan produk》 ditandatanganan kontrak sareng anjeun.

(2) Sering patuh kana dibekelan hukum kontrak, mastikeun prestasi lancar kontrak sareng perjanjian téknis.

(3) Pikeun ngajamin kualitas produk rak, kabéh bahan nganggo bahan industri rumah tangga atanapi merek kasohor internasional kualitas luhur, nyayogikeun produk kualitas dina jadwal, sareng nganggo modeu angkot, pikeun mastikeun anjeun nampi barang dina kaayaan alus.

(4) Komunikasi aktip sareng para nasabah, hormat ka susunan customer, kanggo masihan palanggan téknis anu bijaksana.

(5) Dumasar kana watesan kontrak pikeun nyayogikeun anjeun pamariksaan, instalasi, pelayanan komisi sareng pelatihan.

Dijamin waktos pangiriman:

(1) Produk pangiriman waktos: numutkeun sarat nasabah, upami anjeun ngagaduhan kaperluan khusus sapertos proyek peryogi réngsé awal, urang tiasa ngadamel jasa khusus kanggo produksi, instalasi kanggo nyayogikeun kabutuhan customer.

(2) pitunjuk pangropéa teknis (2) gambar instalasi umum (3) daptar spésifikasi komponén anu mésér (4) nyayogikeun bagian ngagem, daptar bagian cadang, sareng jumlah séwang cadang

Komitmen jasa saatos-jual:

(1) Tujuan jasa: kajujuran, gancang, netepkeun, akurat, sareng mindflip.

(2) Tujuan Tujuan: jasa heula sareng nasabah heula.

(3) efisiensi palayanan: Pamasok nampi telepon nalika gagal mesin, tanaga pangropéa tiasa dugi ka pamandangan dina 48 jam sareng mimitian ngalereskeun.

(4) Prinsip jasa: pangropéa 1 taun, jasa umur panjang, jangka panjang pikeun nyayogikeun suku cadang, nyayogikeun rékayasa rékayasa, sareng ngapdet produk anyar.

a. Kakuatan panalungtikan sareng pamekaran, urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngembangkeun produk anu épés high-end inovatif pikeun proyék gawé babarengan.

b. Standar kontrol kualitas: kami pinuh nerapkeun sistem manajemén kualitas ISO9001: 2000.

c. Ladenan anu pas sareng dipikiran, kami mastikeun ngalaksanakeun komitmen layanan penjualan.

d. Prestasi produk terpercaya: kami sanggup bersaing sareng produsén sanés kalayan adil.

Salami periode jaminan, tanaga téknis perusahaan urang bakal ngalakukeun uji deui kuesioner nganjang unggal taun.

Upami anjeun ngagaduhan anu teu pikaresepeun, mangga hubungi kami.

Email na keluhan : services@ebiltech.com Bena (kontak jalma)

Sertipikat Kaagungan