ASRS Stacker bango + Pallet Runner

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-SDKHJ Tipe: Bahan Rukun Selektif: Feature Steel: Pangangguran Korosi: Perlengkapan Gudang Gudang: CE Depth: 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.3 / 2.5 /2.75/3.0mm Kapasitas Berat Berat: 1000-5000kg / tingkat Lebar: 800-1200mm Tinggi: 11800mm Max Warna: Sakumaha dipénta Ukuran: Sakumaha dipénta Selesai: bubuk dilapis bubuk: ISO, CE, SGS, VOV ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EBILMETAL
Nomer Modél:
EBIL-SDKHJ
Jenis:
Rak Pallet Selét
Bahan:
Baja
Pitur:
Perlindungan Korosi
Anggo:
Gudang Rak
Sertipikat:
Cép
Jerona:
1,5 / 1.8 / 2.0 / 2,3 / 2,5 / 2.75 / 3.0mm
Beurat Kapasitas:
1000-5000kg / tingkat
Lebar:
800-1200mm
Jangkungna:
11800mm Max
Warna:
Sakumaha dipénta
Ukuran:
Sakumaha dipénta
Pagawean:
bubuk dilapis
Sertipikat:
ISO, CE, SGS, VOV
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén? A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle. 2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur? A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional. 2) Layanan Alus Urang gancang, henteu repot ngirim ngan ukur ngirim email ka kami Kami jangji ngabales harga dina 24 jam - sakapeung dina sajam. Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun. 3) waktos pembuatan anu gancang pikeun pesenan Biasa, urang bakal janji bakal ngahasilkeun dina 20-30 poé. Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal. 3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging? A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur ka situs pikeun debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa. 4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen? A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung sumping kalayan harga anu saé 5.Q: Naon anu mayar? A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: