Software manajemén gudang gudang intelektual -WMS

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Sertifikasi: sareng, Tipe Sgs: Sistem Operasi Networking & Server Dirojong: Windows Vérsi Type: Enterprise Brand Name: EBILTECH Tempat Asal: Cina · Fleksibilitas, adaptability sareng scalability. · Kontrol. · Palayanan palanggan. · Urusan alur kerja. · Ngahijikeun sareng mana waé ERP. · Profitabilitas. · Handapkeun logistik handapeun. · Angkat leres-gancang. · Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés. · Ev ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Sertipikat:
ce, Sgs
Jenis:
Jaringan & Server
Sistem Operasi Dirojong:
Windows
Jenis Vérsi:
Pausahaan
Ngaran merek:
EBILTECH
Tempat Asal:
Cina
· Kalenturan, adaptasi sareng skalabilitas.
· Kontrol.
· Palayanan palanggan.
· Urusan alur kerja.
· Ngahijikeun sareng mana waé ERP.
· Profitabilitas.
· Handapkeun logistik handapeun.
· Angkat leres-gancang.
· Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés.
· Évolusi.

Sistem Kontrol Gudang (WCS) ngagaduhan jambatan antara Sistem Manajemén Gudang (WMS) sareng sajumlah bahan anu lega.
peralatan nanganan sapertos sistem conveyor, sistem otomatis panyimpen sareng sistem dimeunangkeun, karousel, asesoris, paletet sareng saterasna.
Laksanakeun salaku "hub", WCS tanggung jawab ngajaga sadayana berjalan lancar sareng maksimalkeun efisiensi bahan
sistem penanganan sareng subsistem.
Salaku komponén anu nyalira, Sistim Pelaksanaan Gudang (WES) ngabantosan pangatur sareng ngaoptimalkeun aliran kagiatan dina gudang atanapi
pusat distribusi. Mindeng sanaos, WES bakal ningali kana sistem anu kalebet pungsionalitas WMS sareng WCS.
Modul Balancing Management, Waving, sareng Workload Balancing kami nyayogikeun pakakas anu peryogi pikeun ngatur operasi sareng ngarencanakeun
kagiatan dina sadinten sareng ngalengkepan modul WMS sareng WCS kami masihan solusi gudang lengkep.
Semi-Otomatis Pet Botol Blowing Mesin Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin Mesin Botol Nyusun Mesin cocog pikeun ngahasilkeun wadah plastik plastik sareng botol dina sagala bentuk.
EBILTECH ngarobih pesenan ngagaleuhkeun sareng email ka email kana pesenan penjualan otomatis. Nalika pesenan mésér customer dicitak atanapi
sumping ku email, anjeun ngan ukur ngarahkeun aranjeunna ka EBILTECH sareng sadaya detail order di PO diékstrak sareng dirobah sacara otomatis
kana tatanan penjualan dina sistem ERP anjeun sareng katepatan 100%. Éta ngaleungitkeun tangtangan pikeun asupna ganda pikeun palanggan sapertos anjeun henteu
langkung lami kedah nyuhunkeun aranjeunna konci ulang pameseran beuli na kana sistem pesenan wéb anjeun saatos waé nyiptakeun PO sorangan
sistem. Éta ngintegrasikeun sareng sistem manajemen ERP atanapi sistem manajemén inventaris.
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun.We ngahasilkeun sareng ngékspor rak palet kualitas luhur, Multi
sistem shuttle sareng réting shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu lumayan diantara para nasabah. Kapasitas produksi anual urang
nyaéta 100.000 ton komponen rak sareng 1.000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun produk
inovasi sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panémbangan sareng pamekaran sorangan, tapi ogé gawé bareng panalungtikan asal anu kawéntar
lembaga, ku kituna pikeun terus ningkatkeun kakuatan téknis tina perusahaan mandiri bebas sareng pamekaran WMS
sistem sareng WCS system.We gaduh langkung ti 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We
parantos seueur seueur proyek di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: