Panyimpen otomatis & Sistem Retrieval

  • Stacker crane for automated storage warehouse retrieval system

    Bango Stacker pikeun sistem pamulihan gudang otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-DDJ Tipe: Skala Retrieval Automated: Kapasitas Kawajiban beurat: Max 6 ton Bahan: Baja Q235 Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Dianggo: Ngaran Produk Gudang: Crane Stacker Pitur: Sertifikasi Perlindungan Korosi: SGS; CE; ISO9001: 2008 Tamat: Lapisan Bubuk, Larangan Tergalun: Leres Sumuhun Cranes System ...
  • Four way Shuttle System  For  Automatic Warehouse Racking Systems

    Opat cara Sistem shuttle Kanggo Sistem Gudang Gudang otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILTECH Nomer Model: EBIL-TECH-FWS Jenis: Opat sistem shuttle Skala: Kawajiban Modeu suplai listrik: Jalur kontak ngageser Opat cara shuttle ukuran: L 1200mm * H1150mm W1200mm Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha anu dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 1000 kg Kecap perjalanan: 60 m / min Angkat: 8M / Min Ngalih kana: 6M / Modeu Operasi: Modeu Pangropéa / Modeu Lokal / Online M ...
  • Automated intelligent  warehouse management software – WES

    Perangkat lunak manajemén gudang intelektual otomatis - WES

    Ikhtisar Rincian Sertifikasi: sareng, Tipe Sgt: Sistem Operasi Networking & Server Dirojong: Windows Vérsi Jenis: Enterprise Brand Name: EBILTECH Nomer Model: EBILTECH- Tempat Asal: Cina · Fleksibel, adaptability sareng scalability. · Kontrol. · Palayanan palanggan. · Urusan alur kerja. · Ngahijikeun sareng mana waé ERP. · Profitabilitas. · Handapkeun logistik handapeun. · Angkat leres-gancang. · Automation aliran aliran inf ...
  • Automated intelligent  warehouse management software -WMS WCS WES

    Perangkat lunak manajemén gudang intelektual otomatis -WMS WCS WES

    Ikhtisar Rincian Sertifikasi: sareng, Tipe Sgt: Sistem Operasi Networking & Server Dirojong: Windows Vérsi Jenis: Enterprise Brand Name: EBILTECH Nomer Model: EBILTECH- Tempat Asal: Cina · Fleksibel, adaptability sareng scalability. · Kontrol. · Palayanan palanggan. · Urusan alur kerja. · Ngahijikeun sareng mana waé ERP. · Profitabilitas. · Handapkeun logistik handapeun. · Angkat leres-gancang. · Automation aliran aliran inf ...
  • Automated intelligent warehouse warehouse management software -WMS

    Software manajemén gudang gudang intelektual -WMS

    Ikhtisar Rincian Sertifikasi: sareng, Tipe Sgs: Sistem Operasi Networking & Server Dirojong: Windows Vérsi Type: Enterprise Brand Name: EBILTECH Tempat Asal: Cina · Fleksibilitas, adaptability sareng scalability. · Kontrol. · Palayanan palanggan. · Urusan alur kerja. · Ngahijikeun sareng mana waé ERP. · Profitabilitas. · Handapkeun logistik handapeun. · Angkat leres-gancang. · Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés. · Ev ...
  • Automatic Warehouse Storage Pallet Conveyor System

    Sistem Gudang Panyimpen Usuk otomatis

    Ringkesan Detil Gancang Industri anu Terpakai: Pabrik Pabrik, Pabrik Makanan & Minuman Saatos Jaminan Jaminan: Dhukungan Online, Spare bagian Lokal Layanan Lokasi: Euweuh Kondisi: Bahan Anyar: Bahan Karbon Karat Bahan: Struktur Panas Tahan: Sistem Konsultasi Tempat Asal : Jiangsu, Cina nami brand: Dimensi EBILTECH (L * W * H): Sertifikasi khusus dilakukeun: CE, SGS, TUV, IOS Jaminan: 1 taun Saatos penjualan ...
  • Electric Movable Racking With CE Certificate

    Raket Listrik Elektrik Sareng bijil CE

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QTRACK Tipe: Bahan Racking Elektrik Dipindahkeun: Pitém Baja: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Kapasitas Beurat: Numutkeun kana anjeun nyuhunkeun Lebar: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Jangkungna: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Warna: sakumaha paménta Ukuran: sapertos pamundut HS Code: 73089000 ...
  • Stable High Capacity Steel Metal Platform Mezzanine Floor Pallet Rack Storage

    Stabilitas Platform Géténg Luhur Kapasitas Tinggi Mezzanine Panyimpen Parpét Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Panganggo Perlindungan Korosi: Rak Gudang, Gudang muti-lapisan sertifikasi Rack: CE Depth: dumasar kana saleresna rohangan Kapasitas Beurat: 300-1000kgs / sq.m Lebar: dumasar kana rohangan jangkungna Nyatana: dumasar kana rohangan Nyata warna kanggo lantai dasar: naon waé warna pikeun beam: naon waé warna pikeun anu tegak: naon waé c ...
  • Stacker Crane +Pallet shuttle For Warehouse Automatic Racking Systems

    Stacker Crane + Pallet shuttle Kanggo Sistem Goréng Gudang otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Modél: EBIL-ZMC Tipe: Sistem kapal angkasa Skala: Kapasitas Kawajiban beurat: - Modeu suplai daya: Jalur kontak jajaran Batre Parameter / tegangan: 380 v Ukuran mobil Ibu : L 2500 * H650mm W1298 Jumlah roda (supir): 8 (4) Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 500 kg, 1000 kg, 1500kg laju perjalanan 1500kg: 180 m / mnt. ...
  • Radio Shuttle dende storage racking system + stacker crane

    Radio shuttle sistem dewa neundeun sistem raket + bango tumpukan

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-CSSHJ Tipe: Racking radio shuttle Bahan: Steel Feature: Perlindungan Korosi Kaguna: Gudang Rak Sertifikasi: CE Depth: 20 palet beurat Beurat: 1500kgs / palet Widthity : 1100mm Jangkungna: 11800mm max. Tingkat: 2-7 Tingkat Pagawean: Bawang warna dilapis: Bulao, oranyeu, héjo, beureum, abu Ukuran palet anu katampi: Sumuhun ...
  • ASRS Stacker crane  +  Pallet Runner

    ASRS Stacker bango + Pallet Runner

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-SDKHJ Tipe: Bahan Rukun Selektif: Feature Steel: Pangangguran Korosi: Perlengkapan Gudang Gudang: CE Depth: 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.3 / 2.5 /2.75/3.0mm Kapasitas Berat Berat: 1000-5000kg / tingkat Lebar: 800-1200mm Tinggi: 11800mm Max Warna: Sakumaha dipénta Ukuran: Sakumaha dipénta Selesai: bubuk dilapis bubuk: ISO, CE, SGS, VOV ...
  • Electric Movable Racking Heavy Duty Selective Stacking Galvanized Warehouse Storage Mezzanine Cantilever Shelf Metal

    Kawajiban Otomatis Rak Ngabebatkeun Kawajiban Dipilih Tumpukan Di Gudang Panyimpanan Gudang Galvanis Mezzanine Cantilever Rak Rak Logam

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu Brand Brand: EBILTECH Model Model: EBIL-EMR Type: Mobile Rack & Gravity Rack, Mobile Rack & Gravity Rack Scale: Heavy Duty Kapasitas: 1500-2500KG Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha pamundut HS Code : 73089000 Pitur: Protéksi Listrik Korosi Listrik Unit raket palet sélulér dipasang dina dasar dipandu anu digeser saatosna, ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha kali ...