Cantilever Rak

  • Universal Vented Rack Mount Cantilever Rack For Factory warehouse

    Rak Universal Universal Cented Gunung Cantilever Rak Pikeun gudang Pabrik

    Ringkesan Rincian Asal Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-CLR: Bahan Cantilevered: Steel Rambut: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Lahan: 400-1400mm Kapasitas Beurat: 300-2000kgs / palet Lebar: 1000-3000mm Tinggi: 2000-4000mm Level: 3-6 Tingkat Pagawean: bubuk coated Warna: Biru, oranye, héjo, beureum, abu Cantilever Rak ...
  • Universal Vented Rack Mount Cantilever Shelf

    Rak Universal Gunung Rak Cantilever

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-CLR: Bahan Cantilevered: baja Pitur: Perlindungan Korosi: Guna Koropak Gor ...
  • China supplier high quality 2-5 levers warehouse vertical racking systems  Cantilever Racks

    Supplier Cina anu kualitasna 2-5 kualitas gudang sistem rak rak nangtung Cantilever Rak

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-CR Tipe: Cantilever Rack Scale: beurat Kawajiban Kawajiban: 1000kgs / panangan Stand Warna: biru, oranye, bodas, kulawu, héjo Finishing: bubuk dilapis. Lever Galvanisasi: 2-5 leutik Lebar: sakumaha anu dipénta Jerung: sakumaha anu dipénta Tinggi: sakumaha dipénta Bahan: baja Dianggo: Rak gudang Feature: Sertifikasi Produksi Korosi: ISO9001 ...
  • Hot sale high quality corrosion production warehouse cantilever tyre rack system

    Jualan panas kualitas produksi korosi gudang gudang cantilever ban

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-CR Tipe: Cantilever Rack Scale: beurat Kawajiban Kawajiban: 1000kgs / panangan Stand Warna: biru, oranye, bodas, kulawu, héjo Finishing: bubuk dilapis. Lever Galvanisasi: 2-5 leutik Lebar: sakumaha anu dipénta Depth: sakumaha anu dipénta Tinggi: sakumaha dipénta Bahan: baja Dianggo: Rak gudang Feature: Sertifikasi Produksi Korosi: ISO9001: 2008 ...
  • warehouse furniture storage double face cantilever rack

    parabot gudang gudang ganda muka rak cantilever

    Ringkesan Rincian Asal Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-CR Tipe: Pallet Rack Scale: beurat Kawajiban Kawajiban: 1000 kg / tingkat Lengan Cantilever: henteu langkung tina 1.5m Finishing: bubuk coated Material: Stainless steel Surface treament: lukisan semprot Pitur: Perlindungan Sertifikasi Korosi: ISO 9001,2008. CE, SGS Warna standar: Lampu kulawu, kulawu poék (tiasa disesuaikan) Dianggo: parabot storag gudang ...
  • warehouse stainless steel plywood storage rack

    gudang stainless steel rak lapis stainless steel

    Ringkesan Detil Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-CR Tipe: Cantilever Rack Scale: beurat Kawajiban Tugas: 1000kg / lapisan Permukaan bising: lukisan semprot Bahan: stainless steel Finishing: bubuk coated Arm: kurang ti 1.5m Pitur: Sertifikasi Perlindungan korosi: ISO 9001,2008. CE, SGS Warna warna: Biru, oranyeu, héjo, beureum, kulawu sareng sateuacana Dianggo: gudang stainless steel lapis s ...
  • Cantilever Racking For Storage System

    Cantilever Racking Pikeun Sistem Panyimpen

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-XBHJ: Bahan Cantilevered: Baja Steel: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Kapasitas Berat: 500 kgs / panangan Lebar: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Jangkungna: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Warna: koneng, jingga jsb. Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73089000 Cantilever R ...
  • Heavy Duty Loading H-Structure Cantilever Rack (Single Face Style)

    Kawajiban beurat Ngobrol H-Struktur Cantilever Rak (Gaya Mibanda Tunggal)

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél ebilmetal: EBIL-XBHJ Tipe: Bahan Cantilevered: Bahan baja: Rak gudang, Rak gudang Guna: Sertifikasi Alat Rak: CE, SGS, ISO9001: 2008, TUV Depth: sakumaha paménta Kapasitas Beurat: Max 1200kgs / tingkat Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna pikeun tegak: warna warna kanggo balok: naon waé warna Ebilmetal CE Steel Q235 Cantilever Rack. Cantilever Rak ...
  • Heavy Duty Loading Structure Cantilever Rack

    Kawajiban beurat Ngeunaan Struktur Cantilever Rak

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél ebilmetal: EBIL-XBHJ Tipe: Bahan Cantilevered: Bahan baja: Rak gudang, Rak gudang Guna: Sertifikasi Alat Rak: CE, SGS, ISO9001: 2008, TUV Depth: sakumaha paménta Kapasitas Beurat: Max 1200kgs / tingkat Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna pikeun tegak: warna warna kanggo balok: naon waé warna Ebilmetal CE Steel Q235 Cantilever Rack. Cantilever Rak ...
  • Seclective Q235 Heavy Duty Racks High Capacity with CE Certificate Cantilever Racking

    Kalayan Kawajiban Q235 beurat Dibungkus Kamampuh Luhur sareng Sijil CE Cantilever Racking

    Ringkesan Detil Gancang Asal Usul: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-XBHJ Tipe: Bahan Cantilevered: Baja Baja: Perlindungan Korosi: Pérsérasi Industri: CE Léngsér: sakumaha pamundut beurat Kapasitas: sakumaha paménta Lebar: sakumaha pamundut Jangkungna: sakumaha pamundut Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha paménta Pagawean: Bubuk salapis Cantilever Rak 1) Struktur komposit 2) ...
  • Cantilever Racking for Suzuki and Honda to storage auto parts

    Cantilever Racking pikeun Suzuki sareng Honda pikeun nyimpen bagéan otomatis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-XBHJ Tipe: Skala Cantilever: Kakuatan Kawajiban beurat: 200-2000KGS Tipe :: Bahan tunggal atanapi ganda :: Q235 b Feature: Sertifikasi Perlindungan Korosi : ISO9001: 2008 Lebar :: 2-3mm Lebar :: 1000mm Tinggi :: 5000mm Tingkat :: 3-6 Tingkat Pagawean :: warna bubuk warna biru: Biru, oranye, héjo, beureum, kulawu tiasa ...
  • Ebil- Powder Coated Heavy Duty Adjustable Cantilever Racking

    Ebil- Bubuk Bersalut Dibungkus beurat Cantilever Larangan Racking

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Model EBILMETAL: EBIL-XBHJ Tipe: Bahan Cantilevered: Stainless Steel Feature: Protosion Protection Use: Gudang Rak Certification: CE Depth: As Request weight Kapasitas: 500-1000 Kg / Arm Can Kudu ngaropéa Lebar: Salaku Nyuhunkeun Jangkungna: Salaku Nyuhunkeun Produk Produk: Ebilmetal Cantilever Rak Dianggo: Sistem Panyimpen Gudang Warna: Perobihan Permukaan Terpulang: Bubuk Co ...