Komérsial Gudang beurat Komérsial Goréng

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Rak Parantos Ngawangun Gedong Rak anu didukung gedong diwangun ku sistem anu raket anu lengkep ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EETIL METAL
Nomer Modél:
EBIL-TD
Jenis:
Rak Pallet Selét
Bahan:
Baja
Pitur:
Perlindungan Korosi
Anggo:
Gudang Rak
Sertipikat:
Cép
Jerona:
0.7-3.5
Beurat Kapasitas:
2-3Ton
Lebar:
Ngaropéa
Jangkungna:
Ngaropéa
warna:
sadaya warna


Gedong Rojongan Rak

Gedong anu didukung rak diwangun ku sistem réplack anu lengkep anu nyayogikeun struktural dasar pikeun hateup sareng témbok. Solusi Panyimpen Dénsitas pangluhurna dimungkinkeun pikeun ampir unggal jinis rak palet, metoda wangunan ieu ngirangan biaya konstruksi, waktos kalungguhan sareng ngaminimalkeun tapak suku gedong.



Kaunggulan

Digabungkeun gampang sareng sistem AS / RS Ngaleungitkeun kolom gedong saprak rak ngadukung struktur
Inclement cuaca sareng kagempaan
kaayaan ngagaduhan dampak minimal kana gedong Ngagunakeun jangkungna tibatan jisim taneuh


Wangunan clad-rak EBILTECH mangrupikeun solusi panyimpen ékonomi pangpentingna nalika gedong anyar diperyogikeun. Sanaos aplikasi AS / RS
gedong anu paling umum ngawangun gedong anu dirojong, sistem anu sanésna sanésna sapertos Drive-In sareng Push-Back ogé sayogi. Iraha
lahan aya dina premium sareng jadwal konstruksi gancangan diperyogikeun, wangunan anu didukung rak mangrupikeun pilihan anu paling optimal.


· Kalenturan, adaptasi sareng skalabilitas.
· Kontrol.
· Palayanan palanggan.
· Urusan alur kerja.
· Ngahijikeun sareng mana waé ERP.
· Profitabilitas.
· Handapkeun logistik handapeun.
· Angkat leres-gancang.
· Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés.
· Évolusi.

Sistem Kontrol Gudang (WCS) ngagaduhan jambatan antara Sistem Manajemén Gudang (WMS) sareng sajumlah bahan anu lega.

peralatan nanganan sapertos sistem conveyor, sistem otomatis panyimpen sareng sistem dimeunangkeun, karousel, asesoris, paletet sareng saterasna.
Laksanakeun salaku "hub", WCS tanggung jawab ngajaga sadayana berjalan lancar sareng maksimalkeun efisiensi bahan
sistem penanganan sareng subsistem.

















1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun.We ngahasilkeun sareng ngékspor rak palet kualitas luhur, Multi
sistem shuttle sareng réting shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu lumayan diantara para nasabah. Kapasitas produksi anual urang
nyaéta 100.000 ton komponen rak sareng 1.000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun produk
inovasi sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panémbangan sareng pamekaran sorangan, tapi ogé gawé bareng panalungtikan asal anu kawéntar
lembaga, ku kituna pikeun terus ningkatkeun kakuatan téknis tina perusahaan mandiri bebas sareng pamekaran WMS
sistem sareng WCS system.We gaduh langkung ti 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We
parantos seueur seueur proyek di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC

Judul mana didieu.

Semi-Otomatis Pet Botol Blowing Mesin Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin Mesin BotolProduksi Botol cocog pikeun ngahasilkeun wadah plastik plastik sareng botol dina sagala bentuk.


  • Saméméhna:
  • Teras: