Girang Di Racking

  • Chinese Brand beam rack/New-type beam racking

    Rak balok Brand Cina / Rasuk jamban anyar-jinis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Girang dina Skala Rack: Kapasitas Kawajiban beurat: 1t- 24tons Ngaran produk: Rak balok merek Cina / Bahan rasuk New-type Bahan: baja , Q235 Feature: Protection Corrosion Use: Warehose Rack Certification: ISO, CE, SGS Chinese brand beam rak Pitch: 75mm Aksesori: rak empuk & penjaga, palet & kendang dukungan, baris spacer, panel baja, jsb.
  • Heavy duty drive in racking thru rack for warehouse storage

    Heureut tugas beurat dina rak racking thru pikeun gudang gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTHJ Tipe: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 500-4500kg / lapisan Nama: Pandu dina Nganggoan Dianggo: Bahan Panyimpen Gudang: Bahan baja: Biru, oranye, beureum, héjo, dll Pitch: 75mm Sertifikasi: ISO9001: 2008 / CE / TUV Pitur: Perlindungan Korupsi Parawatan Ringan: Lapisan Bubuk Rampung: Lapisan Bubuk Warna, Ukuran Galvanis: Seueur anjeun ...
  • Heavy Duty Steel Industrial Warehouse Storage Drive Through Pallet Rack

    Beurat Kawajiban Pabrik Gudang Perindustrian Girang Ngaliwatan Pallet Rak

    Ringkesan Rincian Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Ebil-GTHJ Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Stainless Steel Pitur: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 3-12 palet Beurat Kapasitas : 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm Jangkungna: 11800mm max. Warna: Bulao, oranye, héjo, beureum, kulawu Tingkat: 2-7 tingkat Pagawean: bubuk coated Code HS: 73089000 ...
  • China supplier durable warehouse storage drive in pallet rack

    Supplier China tahan gudang gudang tahan dina rak palet

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE , CE; ISO9001: 2008 Depth: 3-12 palet, 3-12 palet beurat Kapasitas: 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm, 800-1400mm Tinggi: 11800mm max., 11800mm max Level: 2-7 tingkat Finishi ...
  • OEM Factory directly provide warehouse steel pallets drive in racks

    Pabrik OEM langsung masihan gudang baja palet drive dina rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE , CE; ISO9001: 2015, SGS Jerona: 3-12 palet, 3-12 palet Kapasitas Beurat: 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm, 800-1400mm Tinggi: 11800mm max., 11800mm max Level: 2-7 tingkat Fin .. .
  • Heavy duty drive in pallet rack systems, adjustable drive in pallet rack systems, Q235 steel drive in pallet rack systems

    Daya tugas beurat dina sistem rak palet, drive adjustable dina sistem rak palet, baja Q235 dina sistem rak palet

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Gudang Gudang, Sertifikasi Gudang: CE , CE; ISO9001: 2008 Depth: 3-12 palet, 3-12 palet beurat Kapasitas: 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm, 800-1400mm Tinggi: 11800mm max., 11800mm max Level: 2-7 tingkat Pagawean: ...
  • Drive in Shelf/Heavy Weight Rack/Metal Storage shelf

    Girang dina Rak / Beurat Berat Rak / Rak Panyimpen logam

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Eililét: EBIL-DIR Tipe: Bahan Pallet Pélét: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Gudang Gudang, Best Selling Drive in Rak pikeun Sertifikasi Gudang Panyimpen: CE, CE; ISO9001: 2008 Depth: 3-12 palet, 3-12 palet Beurat Kapasitas: 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm, 800-1400mm Tinggi: 11800mm max., 11800mm max ...
  • Certified metal first in first out rack / DRIVE IN RACK

    Logam anu mimitina ti heula dina rak kaluar / DRIVE IN RACK

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rack: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Warung Rak Certification: CE Depth: Nurutkeun pamundut Beurat Kapasitas Anjeun: 3000kgs / tingkat Lebar: Numutkeun paménta anjeun Tinggi: Dumasar pamundut anjeun Warna: biru, konéng jsb. Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73089000 ...
  • FIFO, LIFO, FILO drive in rack

    FIFO, LIFO, FILO drive dina rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Gudang Gudang, Sertifikasi Gudang: CE , CE; ISO9001: 2008 Depth: 3-12 palet, 3-12 palet beurat Kapasitas: 800-2500kgs / palet Lebar: 800-1400mm, 800-1400mm Tinggi: 11800mm max., 11800mm max Level: 2-7 tingkat Pagawean: ...
  • Warehouse Storage Drive in Racking Steel Pallet Rack

    Girang Panyimpen Gudang di Racking Rack Pallet Racking

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Bahan Pallet Rak Dina: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Wareho ...
  • ce sgs tuv iso drive in push back adjustable pallet racking heavy duty fifo

    ce sgs tuv iso drive di push deui laras palet anu badé tugas beurat lima

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis Ebil-WP: Wire Deck, wire decking Scale: Heavy Kawajiban Kawajiban: 5000 Ton per bulan Bahan: Q235 b Feature: Perlindungan Korosi: Panyimpen Gudang Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Depth: 300-1200mm Kapasitas Beurat: 200-2000kgs Lebar: 500-1200mm Tinggi: 35mm Pagawean: Galvanized Drive dina Rak Drive dina ...
  • High Quality Customized Warehouse Storage Drive In Pallet Racking

    Goréng Panyimpen Gudang Khusus Kualitas Di Pallet Racking

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis Cina: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis Ebil-GTHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 300-8000kg / lapisan standar Warna: biru sareng jingga warna Khusus: Sumuhun Ukuran: 2700 * 1000 * 6000mm Jahit: 75mm, 50mm Pitur: Produksi korosi Parawatan permukaan: bubuk dilapisi, Bahan galvanis: baja Q235 b Sertifikasi 1: Sertifikasi CE 2: Sertifikasi SGS 3: ISO 9001: 2008 ...