Ebil- CE Rakél Usuk Palet

Katerangan Singkat:

Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-PR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE, ISO9001 : 2008; Depth CE: 800-1200mm, 800-1200mm Kapasitas Berat: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max, 11800mm max Pagawean: bubuk dilapis warna: ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
Ebilmetal
Nomer Modél:
EBIL-PR
Jenis:
Rak Pallet Selét
Bahan:
Baja, Q235 b
Pitur:
Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi
Anggo:
Rak Gudang, Gudang Rak
Sertipikat:
CE, ISO9001: 2008; Cép
Jerona:
800-1200mm, 800-1200mm
Beurat Kapasitas:
1500-4500kgs / tingkat
Lebar:
2000-3500mm, 2000-3500mm
Jangkungna:
11800mm max, 11800mm max
Pagawean:
bubuk dilapis
Warna:
Bulao, jingga, héjo, beureum, kulawu
Tingkat:
Tingkat 2-7
Rak pelét teardrop

Rak palet Teardrop mangrupikeun salah sahiji tina jinis rak palet anu dianggo ku gudang gudang sareng pusat distribusi di Amérika. Rak palét Teardrop mangrupikeun nami sanés pikeun rél anu dipilih sél palet selektif, anu biasana diproduksi dina gaya teardrop (digentos kusabab liang dina kolom tegak ngawangun sapertos mérek). Usuk teras istirahat dina balok beban horisontal anu diayakeun ku jalan dipasangna klip. Kusabab klip dina konfigurasi teardrop tiasa gancang dipiceun, rak tiasa disaluyukeun kana jangkungna jangkung atanapi bertulang pikeun nanggung beurat anu béda pikeun nampung rupa-rupa ukuran beban.

Kaunggulan

Maksimalkeun ruang penyimpanan sareng aksés inventory.E ekonomical- mésér sareng jual rak palet teardrop anu dipaké.Salukan rupa-rupa beurat sareng dimensi.Teardrop rak palet anu ditukeurkeun sareng kalolobaan produsén.Desain desain ngamungkinkeun pikeun Majelis saum sareng sederhana.Maru merek anu béda. teardrop tiasa dianggo babarengan nyayogikeun sababaraha pilihan nalika milih kabaya palet anu dianggo.

Rak palet gudang hadir nganggo boh barancang anu bolt atanapi boltless (dilas). Sambungan balok-be-pigura dipatenkeun nyiptakeun struktur anu paling kuat, bisa diandelkeun.EBILTECH ngan ukur nganggo baja kakuatan tinggi, disertakeun pikeun nyayogikeun syarat anu ketat. Roti enamel anu dipanggang sareng palapis bubuk anu awét ngajamin umur jasa panjang pikeun sistem panyimpen gudang anjeun, bahkan dina kaayaan anu paling heunteu. Keuntungan Termasuk: Mudah aksés ka masing-masing palayan.Sampingan manajemén saham.Sampurkeun mana-mana volume produk, beurat atanapi size.Tumpung tabungan ngaliwatan balok jarak lega sareng konektor konci piston.



1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang
nyaéta 100.000 ton komponen rak sareng 1.000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC

Judul mana didieu.

Semi-Otomatis Pet Botol Blowing Mesin Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin Mesin BotolProduksi Botol cocog pikeun ngahasilkeun wadah plastik plastik sareng botol dina sagala bentuk.


  • Saméméhna:
  • Teras: