Rak Handap Listrik

  • Electric Movable Racking With CE Certificate

    Raket Listrik Elektrik Sareng bijil CE

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QTRACK Tipe: Bahan Racking Elektrik Dipindahkeun: Pitém Baja: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Kapasitas Beurat: Numutkeun kana anjeun nyuhunkeun Lebar: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Jangkungna: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Warna: sakumaha paménta Ukuran: sapertos pamundut HS Code: 73089000 ...
  • Electric Movable Racking Heavy Duty Selective Stacking Galvanized Warehouse Storage Mezzanine Cantilever Shelf Metal

    Kawajiban Otomatis Rak Ngabebatkeun Kawajiban Dipilih Tumpukan Di Gudang Panyimpanan Gudang Galvanis Mezzanine Cantilever Rak Rak Logam

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu Brand Brand: EBILTECH Model Model: EBIL-EMR Type: Mobile Rack & Gravity Rack, Mobile Rack & Gravity Rack Scale: Heavy Duty Kapasitas: 1500-2500KG Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha pamundut HS Code : 73089000 Pitur: Protéksi Listrik Korosi Listrik Unit raket palet sélulér dipasang dina dasar dipandu anu digeser saatosna, ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha kali ...
  • Electric pallet rack system For Automatic warehouse

    Rak sistem palet listrik Pikeun gudang Otomatis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILMETAL Nomer Modél: EBILMETAL-ER Tipe: Skala Pallet: beurat Kapasitas Kawa: 500-2000kg Bahan: Baja, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Kaleungitan Kapasitas: 1t- 24tons Laras: Leres Sumuhun: Lapisan Bubuk, Kertas Galvanis 1: CE Sertipikat 2: Sertipikat ISO9001 3: Warna SGS: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Mobil Mobil ...
  • Electric Movable Rack High-quality racking system

    Rak Éléktrik Rak Sistem kualitas anu alus

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-QTRACK Tipe: Mobil Rak & Skala Gravitasi: Kapasitas Tugas beurat: Dumasar kabutuhan anjeun: Warna baja: sakumaha paménta Dianggo: Gudang Rak : Perlindungan Korosi Ngaran Produk: Sertifikasi Racking Répotasi Éléktrik: CE Jangkungna: Sakumaha paménta Lebar: Sakumaha paménta Leungitna: Nalika nyuhunkeun Listrik ...