Kawajiban Otomatis Rak Ngabebatkeun Kawajiban Dipilih Tumpukan Di Gudang Panyimpanan Gudang Galvanis Mezzanine Cantilever Rak Rak Logam

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu Brand Brand: EBILTECH Model Model: EBIL-EMR Type: Mobile Rack & Gravity Rack, Mobile Rack & Gravity Rack Scale: Heavy Duty Kapasitas: 1500-2500KG Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha pamundut HS Code : 73089000 Pitur: Protéksi Listrik Korosi Listrik Unit raket palet sélulér dipasang dina dasar dipandu anu digeser saatosna, ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha kali ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu
Ngaran merek:
EBILTECH
Nomer Modél:
EBIL-EMR
Jenis:
Rak Mobile & Rak Gravitasi, Rak Mobile & Rak Gravitasi
Skala:
Kawajiban beurat
Kamampuh:
1500-2500KG
Warna:
sakumaha pamundut
Ukuran:
sakumaha pamundut
HS Code:
73089000
Pitur:
Perlindungan Korosi
Rak Handap Listrik

Hijian raket palet sélulér dipasang dina dasar dipandu anu ngageser satuluyna, ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha kali
lorong Kalayan racking sareng rak mobile Movirack, lorong-lorong nembé dibuka nalika operator nyésakeun aksés.
Dasar mobil bermotor anu didorong éléktronik sareng dipandu ku rel di lantai.

Kaunggulan

* Panyimpen jarak jauh sareng komputer
* Aksés langsung kana palet mana waé
* Éfisién anu nganggo rohangan


Hijian Movirack dipasang dina pangkalan sélulér, ngabuka jalur kalayan aksés langsung kana palet anu dipikahoyong.
Ngamangpaatkeun tempat anu sayogi dumasar kana dua enggon dasar: ningkatkeun kapasitas panyimpenan sareng ngirangan daerah panyimpen anu diperyogikeun.
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun.We ngahasilkeun sareng ngékspor rak palet kualitas luhur, Multi
sistem shuttle sareng réting shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu lumayan diantara para nasabah. Kapasitas produksi anual urang
nyaéta 100.000 ton komponen rak sareng 1.000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun produk
inovasi sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panémbangan sareng pamekaran sorangan, tapi ogé gawé bareng panalungtikan asal anu kawéntar
lembaga, ku kituna pikeun terus ningkatkeun kakuatan téknis tina perusahaan mandiri bebas sareng pamekaran WMS
sistem sareng WCS system.We gaduh langkung ti 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We
parantos seueur seueur proyek di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC

Judul mana didieu.

Semi-Otomatis Pet Botol Blowing Mesin Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin Mesin BotolProduksi Botol cocog pikeun ngahasilkeun wadah plastik plastik sareng botol dina sagala bentuk.


  • Saméméhna:
  • Teras: