Pabrik anu ngajual kualitas kualitas palet anu cocog sareng kualitasna

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: Jenis EBIL-TPHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 1500-4500kgs / level Level: Q235b Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Rak Warung: CE Jerona: 1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24t Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jrih Kaluman: Salutan Bubuk, Tergalap ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
Ebilmetal
Nomer Modél:
EBIL-TPHJ
Jenis:
Pandu dina Rak
Skala:
Kawajiban beurat
Kamampuh:
1500-4500kgs / tingkat
Bahan:
Q235b
Pitur:
Perlindungan Korosi
Anggo:
Rak Pendadak
Sertipikat:
Cép
Jerona:
1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm
Beurat Kapasitas:
1t- 24tons
Lebar:
sakumaha pamundut
Jangkungna:
sakumaha pamundut
Warna:
Beureum, biru, oranyeu, héjo, jsb
Pagawean:
Palapis Bubuk, Kalvanized
Rak paré

Rak palet anu pang populerna, raket fungsional di industri. Minangka solusi anu pangsaéna pikeun sistem gudang nganggo produk palletized, aranjeunna nyimpen rupa-rupa barang.

Kaunggulan

- aksés langsung kana unggal palet

- Manajemén saham basajan
- Diadaptasi kana volume produk, beurat atanapi ukuran produkna
- Tabungan ongkos ngalangkungan balok anu lega sareng panyambungna piston konci
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot ngirim ngan ukur ngirim email ka kami Kami jangji pikeun ngabales harga dina waktu 24 jam - sakapeung dina sajam. Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos pembuatan anu gancang pikeun pesenan Biasa, urang bakal janji bakal ngahasilkeun dina 20-30 poé.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: