Opat cara Sistem shuttle Kanggo Sistem Gudang Gudang otomatis

Katerangan Singkat:

Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Model: EBIL-TECH-FWS Jenis: Opat sistem shuttle Skala: Kawajiban Modeu suplai listrik: Jalur kontak ngageser Opat cara shuttle ukuran: L 1200mm * H1150mm W1200mm Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha anu dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 1000 kg Kecap perjalanan: 60 m / min Angkat: 8M / Min Ngalih kana: 6M / Modeu Operasi: Modeu Pangropéa / Modeu Lokal / Online M ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EBILTECH
Nomer Modél:
EBIL-TECH-FWS
Jenis:
Sistim shuttle opat arah
Skala:
Kawajiban beurat
Modeu pasokan listrik:
Ngageser baris kontak
Ukuran opat ulang shuttle:
L 1200mm * H1150mm W1200mm
Ukuran Usuk:
1200 x 1000 mm (sakumaha diperyogikeun)
Beban palet (kalebet palet):
1000 kg
Laju perjalanan:
60 m / mnt
Angkat:
8M / Min
Pindah:
6M / mnt
Modeu Operasi:
Modeu Pangropéa / Modeu Lokal / Modeu Online
Nerapkeun Skénario —— perpustakaan samping tina bengkel pabrik pinter.
—- Bekasi / gudang kadaharan seger
—— Pusat transisi logistik.
Gudang poék — —Terap.

Sistem shuttle Opat-arah pinuh dikembangkeun ku EBILMETAL. Parangkat alat penanganan gudang berteknologi tinggi anu fungsina ku ngarambat dina opat arah, ngarobih lagu di situ, nanganan otomatis, ngawaskeun sacara pinter sareng lalu lintas dinamis
manajemén.

Kauntungan: 1. Ngirangan investasi sareng ningkat kasadiaan rohangan gudang
2. Wisata di opat arah sareng ngahontal waé di gudang.
3. Monitor listrik sareng otomatis ngecas (kontrol bangbarung multilevel);

Fitur:

1. shuttle opat arah nyaéta alat penanganan calakan anu tiasa angkat sareng nangtung sareng horisontal.
2. shuttle opat arah kacida fleksibel, anu sacara bébas tiasa ngarobah operasi lorong. Salaku tambahan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaluyukeun kana
kapasitas sistem ku nambihan atanapi ngirangan nomer shuttle. Upami peryogi, armada shuttle tiasa didirikeun pikeun ngaréspon kana
sistem puncak, sahingga ngarobih bottleneck ngeunaan éntri sareng kaluarna operasi.
3. shuttle opat arah anu tiasa ditukeurkeun. Upami shuttle atanapi angkat gagal, shuttle atanapi angkat sanésna tiasa dikirim ku
sistem dispatching pikeun ngarengsekeun operasi tanpa mangaruhan kapasitas sistem.
4. shuttle opat arah henteu ngan ukur cocog pikeun aliran rendah sareng béditas tinggi, tapi ogé cocog pikeun aliran tinggi sareng
neundeunitas tinggi. Éta tiasa maksimalkeun efisiensi, biaya sareng pamakean sumber daya.

1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: