Solusi sistem shuttle opat arah

  • Four way Shuttle System  For  Automatic Warehouse Racking Systems

    Opat cara Sistem shuttle Kanggo Sistem Gudang Gudang otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Model: EBIL-TECH-FWS Jenis: Opat sistem shuttle Skala: Kawajiban Modeu suplai listrik: Jalur kontak ngageser Opat cara shuttle ukuran: L 1200mm * H1150mm W1200mm Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha anu dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 1000 kg Kecap perjalanan: 60 m / min Angkat: 8M / Min Ngalih kana: 6M / Modeu Operasi: Modeu Pangropéa / Modeu Lokal / Online M ...
  • Four way Shuttle Rack System  For  Automatic Warehouse Racking Systems

    Opat cara Sistim Rét shuttle Pikeun Sistem Rak Gudang otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Model: EBIL-TECH-FWS Jenis: Opat sistem shuttle Skala: Kawajiban Modeu suplai listrik: Jalur kontak ngageser Opat cara shuttle ukuran: L 1200mm * H1150mm W1200mm Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha anu dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 1000 kg Kecap perjalanan: 60 m / min Angkat: 8M / Min Ngalih kana: 6M / Modeu Operasi: Modeu Pangropéa / Modeu Lokal / Online M ...