Gravitasi Rak Usuk

  • Heavy Gravity Flow Racking for Large Load Capacity Storage

    Beurat Gravity Aliran Racking pikeun Panyimpen kapasitas Kapasitas Besar

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-PFR Tipe: Mobil Rack & Skala Gravity: Tugas Kapasitas beurat: 1500kg-4000kg / palet Bahan: baja Depth: 2.0mm-3.0mm Tinggi: Sertifikasi 5-15m: CE Lebar: Khususna warna: biru / oranye Gullity Flow Pallet Rack Pallet Flow Racks pinuh nganggo tempat panyimpen anu sayogi sareng mastikeun lorong piket gaduh aksés ...
  • certificated gravity racking

    gravitasi rakaman sertipikasi

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-PBR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Gudang: CE Depth: 3.0mm Beurat Kamampuan: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: 1100mm Jangkungna: 11,8M max. Ketik :: Panyimpen rak gravitasi :: Bahan FILO :: Q235 b Leungiteun: 4-5 palet Lebar :: 800-1200mm Jangkungna :: 11800mm max. Tingkat :: ...
  • Gravity Flow Racking for Large Load Capacity Storage

    Gravitasi Aliran Racking pikeun Panyimpen kapasitas Kapasitas ageung

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-PFR Tipe: Mobil Rack & Skala Gravity: Tugas Kapasitas beurat: 1500kg-4000kg / palet Bahan: baja Depth: 2.0mm-3.0mm Tinggi: Sertifikasi 5-15m: CE Lebar: Khususna warna: biru / oranyeu Gravity Aliran Pallet Rack Pallet Aliran Rak Rak pinuh nganggo tempat panyimpen anu sayogi sareng mastikeun lorong pikap parantos acces ...