Toko gudang beurat tugas baja platform mezzanine

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China, Jiangsu, China (Darat) Nami Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-GLHJ, EBIL-GLHJ Jenis: Multi-Level, Bahan MULT-LAYER: Feature Steel: Perlindungan Korosi: Gudang Sertifikasi Rak: CE Léngsér: sakumaha paménta Kapasitas Berat: 500 ~ 1000kg per méter pasagi Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta warna: Bulao, Jingga, Ijo, jsb penutupan: Lapisan bubuk, Skala Galvanis: Me ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina, Jiangsu, Cina (daratan)
Ngaran merek:
EBILMETAL
Nomer Modél:
EBIL-GLHJ, EBIL-GLHJ
Jenis:
Multi-Level, MULT-LAYER
Bahan:
Baja
Pitur:
Perlindungan Korosi
Anggo:
Gudang Rak
Sertipikat:
Cép
Jerona:
sakumaha pamundut
Beurat Kapasitas:
500 ~ 1000kgs per méter pasagi
Lebar:
sakumaha pamundut
Jangkungna:
sakumaha pamundut
warna:
Bulao, Jingga, Ijem, jsb
pagawean:
Palapis bubuk, Galvanized
Skala:
Kawajiban Sedeng
Platform baja Rak Rak

1. Cocog kanggo ngajaga sareng beberesih barang panjang sareng sempit. 2. Pamasangan gampang sareng asesoris lengkep. 3. Diasah kanggo damel kanggo garpu.1. Ngeusian kapasitas rak tiasa ngahontal tina 2,5t dugi ka 6t dina hiji sisi, sareng 5t dugi ka 12t dina dua sisi2. maksimalkeun panggunaan rohangan3 anjeun. Ngumpul sareng ngaleupaskeun gampang sareng gampang, supados tiasa didaur ulang. Handap harga anu langkung saé sareng langkung kuat struture5. rupa-rupa warna anu anjeun pilih, sareng nganggo nyemprot bubuk dina pengobatan permukaan

Mezzanine serbaguna EBILTECH dijieun tina komponén kualitas luhur nyiptakeun gudang tempat tambahan, ngarobih kamar, kantor, sareng seueur deui dina pamasangan énggal anu parantos aya atanapi mérek. Asesoris sapertos tangga, rel leungeun, angkat nangtung, gapura, sareng kandang kaamanan ningkatkeun kasalametan sareng ngagampangkeun aliran produk tina hiji tingkat ka tingkat anu sanés. Ukuran anu lega, jinis lantai, sareng sistem konstruktif hartosna mezzanine anjeun cocog sareng kabutuhan bisnis anu spesifik.
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén? A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle. 2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur? A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional. 2) Layanan Alus Urang gancang, henteu repot ngirim ngan ukur ngirim email ka kami Kami jangji ngabales harga dina 24 jam - sakapeung dina sajam. Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun. 3) waktos pembuatan anu gancang pikeun pesenan Biasa, urang bakal janji bakal ngahasilkeun dina 20-30 poé. Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal. 3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging? A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur ka situs pikeun debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa. 4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen? A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé 5.Q: Naon mayar na? A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: