Racking Radio shuttle Racking Sistem Pélet Runner Racking System

Katerangan Singkat:

Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-PR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE, ISO9001 : 2008; Depth CE: 800-1200mm, 800-1200mm Kapasitas Berat: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max, 11800mm max Pagawean: bubuk dilapis warna: ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
Ebilmetal
Nomer Modél:
EBIL-PR
Jenis:
Rak Pallet Selét
Bahan:
Baja, Q235 b
Pitur:
Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi
Anggo:
Rak Gudang, Gudang Rak
Sertipikat:
CE, ISO9001: 2008; Cép
Jerona:
800-1200mm, 800-1200mm
Beurat Kapasitas:
1500-4500kgs / tingkat
Lebar:
2000-3500mm, 2000-3500mm
Jangkungna:
11800mm max, 11800mm max
Pagawean:
bubuk dilapis
Warna:
Bulao, jingga, héjo, beureum, kulawu
Tingkat:
Tingkat 2-7


























1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun.We ngahasilkeun sareng ngékspor rak palet kualitas luhur, Multi
sistem shuttle sareng réting shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu lumayan diantara para nasabah. Kapasitas produksi anual urang
nyaéta 100.000 ton komponen rak sareng 1.000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun produk
inovasi sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panémbangan sareng pamekaran sorangan, tapi ogé gawé bareng panalungtikan asal anu kawéntar
lembaga, ku kituna pikeun terus ningkatkeun kakuatan téknis tina perusahaan mandiri bebas sareng pamekaran WMS
sistem sareng WCS system.We gaduh langkung ti 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We
parantos seueur seueur proyek di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: