sistem shuttle multi -color otomatis sistem

Katerangan Singkat:

Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-ZMC Tipe: Sistem pamawa shuttle Skala: Kapasitas Kawajiban beurat: - Modeu suplai daya: Geser jalur kontak Parameter batré / tegangan: 380 v Ukuran mobil Ibu : L 2500 * H650mm W1298 Jumlah roda (supir): 8 (4) Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha diperyogikeun) Beban palét (kalebet palet): 2000 kg Tingkat laju leumpang: Lampu: 120 m / mnt….


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EBILMETAL
Nomer Modél:
EBIL-ZMC
Jenis:
Sistem pamawa shuttle
Skala:
Kawajiban beurat
Kamampuh:
-
Modeu pasokan listrik:
Ngageser baris kontak
Parameter / tegangan batré:
380 v
Ukuran mobil indung:
L 2500 * H650mm W1298
Jumlah roda (supir):
8 (4)
Ukuran Usuk:
1200 x 1000 mm (sakumaha diperyogikeun)
Beban palet (kalebet palet):
2000 kg
Tingkat laju leumpang:
Cahaya: 120 m / mnt. Pinuh: 90 m / mnt
Kecepatan panjuru:
12 m / mnt
Posisi akurasi:
Ditambah atanapi dikurangan 3 mm
Unit kontrol:
SIEMENS PLC 1200 séri
Sistem EBILTECH Pelbagai sistem satelit mangrupikeun sistem shuttle otomatis pikeun neundeun beban leutik. Sistem shuttle dirancang pikeun aplikasi dimana throughput anu ageung sareng kasadiaan anu saé penting, contona dina Énggalan & E-commerce pikeun mulih nanganan, replenishment atanapi panyangga pikeun usaha konsolidasi. Shuttle nawiskeun dua kali kanggo neundeun jero quadruple tina jumlah, dulang sareng karton. Sistem EBILTECH Pelbagai sistem satelit cocog pikeun lingkungan panyimpen garing. Pikeun ngirangan lorong, shuttle tiasa diwangun dugi 150 m panjangna sareng 25 m luhur.
Multi shuttle
* Téks Éksklusif anu Luar Biasa: Daur Dual, Pandu Ngangkut, sareng Konfigurasi angkat Tandem - digabungkeun sareng shuttle-laju tinggi sareng kadali calakan * Panyiraman High-Density: Panyimpen anu inteleujel, intelektual tina ukuran ukuran karton reates pamakean rohangan anu luar biasa di lingkungan beueus, chilled, atanapi freezer. * Modular sareng Fleksibel: Sistem adaptasi kanggo ngawangun konfigurasi, kalebet gedong-gedong anu aya kalayan jangkungna siling anu langkung handap. Shuttle tambahan tiasa gampang nambihan kanggo nyayogikeun langkung seueur. * Cekap, akurat, dipercaya: EBILTECH Pelbagai sistem shuttle beroperasi dina lingkungan anu "hurung". Aranjeunna mastikeun pangropéa gampang sareng maksimum uptime.
Conveyor Roller pikeun Buleud, Totes sareng Bins

Ngaronjatkeun laju manipulasi antara daérah. Pangropéa low.
Jarak dina hiji pamasangan tiasa ditutupan ku alat angkutan anu béda, anu biasana digabungkeun sareng nungtut
syarat dina hal pungsionalitas sareng frekuensi unggal sareng unggal komponén sistem.
Pamakéan mekanisme nyetir sareng sistem deteksi ayana diaktipkeun ku alat deteksi mékanis atanapi optik ngamungkinkeun kotak-kotak
pindah dina kaayaan dikawasa kana posisi anu dipikahoyong.

Barang ka jalma
1. Inventori ditampi di workstations decanting dimana operator scan kodeu bar sareng mindahkeun barang-barang kana total inventory.
2. Totong panemuan disampaikan sareng otomatis disimpen dina panyangga panyebaran kapuritasna.
3. Upami diperyogikeun, jumlah inventaris dikaluarkeun sareng diarahkeun ka stasiun pemetik.
4. Lampu sareng petunjuk grafis langsung operator pikeun milih barang-barang anu diperyogikeun tina jumlah in inventaris sareng nempatkeun kana
pesenan wadah.
5. Nalika wadahna pesenan réngsé, otomatis dilacak ka daérah bungkusan.
6. Inventory total balik deui kana panyaring kapasitas panyaring tinggi.
Teras tina struktur anu raket sareng sistem jalur shuttle terpadu, sareng tong produk transportasi microshuttles multidirectional antara lokasi penyimpanan dina rak sareng stasion anu tiasa dianggo pikeun némbalan sareng replenishment. Hiji anu diwangun dina angkat ngamungkinkeun
shuttle kanggo mindahkeun luhur sareng ka handap antara tingkat rak sareng ka stasion anu sayogi.
Parangkat ngarobih lalulintas shuttle, maksimalkeun throughput sareng ngaminimalkeun tatanan timah waktos. Antarbeungeut ramah pangguna nunjukkeun
data real-time tina sakabéh sistem, masihan tinjauan sadaya komponén.
1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: