Solusi System Multi shuttle

  • multi shuttle -color automatic racking system

    sistem shuttle multi -color otomatis sistem

    Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-ZMC Tipe: Sistem pamawa shuttle Skala: Kapasitas Kawajiban beurat: - Modeu suplai daya: Geser jalur kontak Parameter batré / tegangan: 380 v Ukuran mobil Ibu : L 2500 * H650mm W1298 Jumlah roda (supir): 8 (4) Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha diperyogikeun) Beban palét (kalebet palet): 2000 kg Tingkat laju leumpang: Lampu: 120 m / mnt….
  • professional warehouses  Multi-layer shuttle system scheme , automatic racking systems

    gudang profésional sistem skéter shuttle dina sababaraha lapisan, sistem rak otomatis

    Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILTECH Nomer Modél: EBIL-MS Tipe: Sistem Multi-shuttle Skala Kotak Kawa beurat: L600XW400XH280 Beban Rated: 50kg Max tracel Speed: 240 m / min laju garpuh Max: 40 m / min Akselerasi garpuh Max: 1.5m / s 2 EBILTECH Multi sistem rélél nyaéta sistem shuttle otomatis pikeun neundeun beban leutik. Sistem shuttle dirancang pikeun aplikasi anu mana anu luhur ngaliwatan ...