• Positioning an eco technology company, focusing on eco friendly packaging

    Posisi perusahaan téknologi eko, pokus kana bungkusan ramah lingkungan

    Konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan mangrupakeun arah pangwangunan nasional, sareng ékonomi sirkular mangrupikeun inti inti industri global. Revolusi héjo kalayan panangtayungan lingkungan salaku téma bakal janten téma utama perusahaan Cina. Ti saprak didirikeun, EBI ...
    Maca deui
  • Why more and more cigar customers choose aluminum tube packaging

    Naha beuki seueur palanggan cerutu milih bungkusan tabung aluminium

    Dina taun-taun ayeuna, mérek cerutu utama sacara berturut-turut ngaluncurkeun cerutu tabung aluminium ciri. Bungkusan tabung aluminium mangrupikeun subversi tina bungkusan kotak kai tradisional. Tabung aluminium éta sorangan gampang dibawa sareng tiasa dijual nyalira. Éta ngagaduhan fungsi anu luar biasa sareng khusus ...
    Maca deui
  • How to make your drinks look more advanced?

    Kumaha carana supaya inuman anjeun katingali langkung maju?

    Dina pasar industri bungkusan produk konsumén (CPG) anu ngembang pesat, limbah bungkus masih janten perhatian anu langkung ageung pikeun pamangku kapentingan sareng konsumén. Dibikeun tantangan ieu, anu gaduh mérek nanem modal dina kumpulan sareng sistem daur ulang pikeun ngirangan limbah ieu. Nanging, sababaraha mérek nyandak anu sanés ...
    Maca deui
  • Rookie in the packaging industry-plastic airless bottle

    Rookie dina industri bungkusan - botol airless plastik

    Botol vakum ngarujuk kana wadah anu tiasa ngasingkeun gas tina suhu luar atanapi wadah anu ngasingkeun bakteri luar. Eusina tiasa diasingkeun tina hawa pikeun nyegah produk tina ngoksidasi sareng buruk kusabab kontak sareng hawa, sareng baktéri pembibitan, ...
    Maca deui
  • Intelligent upgrade, Centralized integration

    Pamutahiran calakan, integrasi terpusat

    Trend pamekaran utama industri bungkusan farmasi: pamutahiran anu cerdas, integrasi terpusat * Paket kanggo apoték sareng tuang Sanaos bungkusan farmasi sigana saderhana, éta ngagaduhan pangaruh anu utami ngeunaan kualitas sareng kaamanan ubar. Éta tiasa ngajagi ubar ti enviro ...
    Maca deui
  • The food packaging market will reach 600 billion US dollars!

    Pasar bungkusan pangan bakal ngahontal 600 milyar dolar AS!

    -Dua tren anyar dina pamekaran industri Numutkeun laporan ti organisasi panilitian pasar, dina taun 2026, pasar bungkus pangan global bakal ngahontal 606,3 milyar dolar AS, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 5,6%. Dina waktos anu sasarengan, tren pangwangunan anu anyar muncul di ...
    Maca deui
  • Analysis of market prospects of China’s plastic packaging industry in 2021

    Analisis prospek pasar industri bungkusan palastik Cina di 2021

    Industri bungkusan plastik mangrupikeun industri global sareng teras-terasan ngembang. Kalayan pulihna ékonomi dunya sareng pamekaran gancang perdagangan modern sareng industri logistik, industri bungkusan parantos gancang naék sacara global ti saprak abad ka-20. Kusabab sababaraha functi ...
    Maca deui
  • Five points make your product packaging more perfect

    Lima poin ngajantenkeun bungkusan produk anjeun langkung sampurna

    1. Sapinuhna mertimbangkeun kaabisa pikeun bungkusan luar. Bungkusan produk kedah heula ngémutan kabisa sareng ngagampangkeun transportasi. Bungkusan kanggo produk, sareng penting pisan pikeun gaduh desain bungkus anu aman sareng merenah. Aya seueur aspek pikeun kepraktisan bungkusan ....
    Maca deui
  • Memorable EBI 11th anniversary celebration

    Perayaan peringatan ulang taun ka-11 EBI

    Perayaan urang diayakeun di hotél Nanchang Boli. Sareng Kami ngundang sadayana pemasok anu pangsaéna pikeun kaléng aluminium di Cina pikeun nyandak bagian dina pésta urang. F ...
    Maca deui
  • Big events in April

    Kajadian ageung dina April

    April estu bulan anu istimewa. Tense "March Expro" karek réngsé. Tim kami masih kasurupan kabagjaan pikeun ngahontal tujuan performa sateuacanna. Milangkala EBI anu ka-11 parantos tenang sumping, sareng perayaanna parantos sumping. Ngan ukur dua dinten terakhir kanggo pembukaan resmi. Sadayana ...
    Maca deui
  • Aluminum profile packaging application range

    Kisaran aplikasi bungkus profil aluminium

    Ayeuna, nalika sadaya lapisan masarakat ngagancangkeun paningkatan perlindungan lingkungan, salian ti ngaleungitkeun alat panyalindungan lingkungan pikeun panggunaan énergi tinggi sareng produk polusi tinggi, bahan kemasan ogé parantos mimiti ngupayakeun kesederhanaan sareng kagunaan, sareng aluminium ...
    Maca deui
  • Let the product speak

    Hayu produk nyarios

    Bungkusan produk henteu ngan ukur pangalaman visual konsumén dina produk, tapi ogé mangrupikeun wujud langsung tina kapribadian produk. Pakét mangrupikeun jaket glamor produk anu saé sareng alat penting pikeun néwak pasar. Posisi anu akurat sareng produk éstétis pac ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4