Ngenalkeun Sistem Rét shuttle di WAP

Sistem shuttle radio mangrupikeun sistem panyimpen dénsitas tinggi semi-otomatis. Éta tiasa dirancang janten boh LIFO (loading sareng ngaleupaskeun di sisi anu sami) ogé FIFO (muatan dina hiji sisi sareng ngabongkar tina sisi séjén).

Ngaliwatan sistem panyimpenan kompak semiautomated ieu sareng treuk, unit loading dipindahkeun ku shuttle dina saluran, sahingga nyegah truk angkat tina nyetir kana struktur anu racking.

Sistem ieu diwangun ku frame raket anu dihijikeun ku balok anu ngadukung rel, anu kanggo nyimpen palet di jero sareng kanggo gerakan gerakan ulang. Shuttlena mindahkeun otonom dina rel, nempatkeun bebanna kana lokasi anu aya.

Alatan kanyataan yén truk angkat henteu kedah nyetir kana struktur anu raket, waktos séréd dikirangan, ngirangan kapasitas panyimpen. Résisi kacilakaan atanapi karusakan dina racking sacara dramatis dikirangan, para pekerja gudang ngaoptimalkeun gerakan maranéhanana sareng operasi di gudang langkung dioptimalkeun.

Carrier Radio Radio, Sistem Radio shuttle, Rakét Radio, Sistem Pelari Pallet, Sistem Pamawa Radio shuttle, ASRV, Rakét Pélét, Rak Panyimpen, Rak Gudang , Radio Rét, Roda Pallet, Sistem Pamawa Radio shuttle, ASRV, Pallet Rackings, Radio shuttle Rak, Rak Radio Radio, Pélét Jariuk, Kolé Pallet, Goréng Radio Radio, Jaringan Api Jauh Jauh, Sistem shuttle Pallet, Pétét Pétét, Pantét Pétét Pétét, Rak Rétét Pélét, Rak Satégét, Goréng Radio Radio, Rakét Jauh Tanpa Wates, Sistem Pétét Pallet, Balé Pallet, Kabét Rétilét Pallet, Kantong Pélét, Balet Satelit, Rakét Satelit , Rakét Satelit, Rakét Satelit Pélét, Rakét Satelit Pélét, Rak Satelit Pallet, Rakét Satelit, google, bing, yandex

Kauntungan tina Sistim Rét shuttle

Operator tiasa ngalakukeun fungsi sanés nalika mobil shuttle ngalih unit beban deui kana saluran, ningkatkeun produktivitas.

Nganggo 100% lokasi panyimpen sareng dugi ka 90% tina permukaan gudang, ngirangan waktos damel dibandingkeun sareng sistem drive-in standar.

Palitahan produk sedeng / tinggi

Hiji SKU per saluran.

Sababaraha kajadian anu paling treuk nalika treuk angkat henteu ngalebetkeun saluran anu racking.

Solusi shuttle ditawarkeun ku Noega Systems mangrupikeun solusi universal anu tiasa dianggo ku treuk angkat tina produsén naon waé.

Carrier Radio Radio, Sistem Radio shuttle, Rakét Radio, Sistem Pelari Pallet, Sistem Pamawa Radio shuttle, ASRV, Rakét Pélét, Rak Panyimpen, Rak Gudang , Radio Rét, Roda Pallet, Sistem Pamawa Radio shuttle, ASRV, Pallet Rackings, Radio shuttle Rak, Rak Radio Radio, Pélét Jariuk, Kolé Pallet, Goréng Radio Radio, Jaringan Api Jauh Jauh, Sistem shuttle Pallet, Pétét Pétét, Pantét Pétét Pétét, Rak Rétét Pélét, Rak Satégét, Goréng Radio Radio, Rakét Jauh Tanpa Wates, Sistem Pétét Pallet, Balé Pallet, Kabét Rétilét Pallet, Kantong Pélét, Balet Satelit, Rakét Satelit , Rakét Satelit, Rakét Satelit Pélét, Rakét Satelit Pélét, Rak Satelit Pallet, Rakét Satelit, google, bing, yandex

Kumaha Nyaho Sistem Radio shuttle

Solusi semi-otomatis ieu tina kombinasi komponén komponén palet konvensional sareng sistem drive-in konvensional, dioperasikeun ku truk shuttle anu ngalir unit beban dina saluran.

Shuttle dikawasa liwat kadali jauh, diangkut ku treuk angkat sareng disimpen dina tingkat sareng baris anu diperyogikeun. Sakali shuttle diposisikan sareng unit loading di dinya, éta angkat palet sareng ngalir kana saluran. Nganggo sensor sareng pamaca, palet ieu diposisikan dina tempat anu leres. Operasi ieu nyegah treuk angkat tina nyetir kana racking, sabab éta sapertos sistem racking drive-in.

Rel didukung dina struktur anu raket, aman dina balok. Struktur diménsi anu nganggap beurat mobil shuttle sareng kakuatan anu disababkeun ku gerakan sareng pamindahan unit muatan dina jero paréstasi.


Waktu pos: Apr-03-2020