Kabaya Panyimpen Popular di gudang pabrik umum

Pabrik mangrupikeun tempat anu ngahasilkeun produk anu rupa-rupa. Nalika digawe, aranjeunna butuh panyimpenan samentawis atanapi waktos. Ieu ngabutuhkeun gudang, dimana waé butuhkeun rak gudang. Kusabab ukuranana pabrik, bentukna sareng daérah gudang henteu béda, sareng ngayakeun sareng ngagunakeun rak sanés henteu sami. Naha anjeun kantos heran, sabab pabrik hoyong mésér rak gudang, rak anu disambut ku produsén?

Pamakéan rak di gudang kudu disebutkeun standar. Hal ieu sabab gudang terbatas dina ukuran paduli ukuranana. Upami anjeun nganggo tempat nyimpen di darat, engké anjeun bakal mendakan yén liputan ieu bakal gancang pisan, sareng sigana janten "low-key", sareng éta henteu cekap modern.

Di pabrik, produk anu dihasilkeun henteu ageung, atanapi perbandingan intensif tina omzet. Kami peryogi lingkungan panyimpen anu langkung saé langkung saé, alat panyimpen. Dina waktos ayeuna, upami ngayakeun sareng instalasi rak-rak gudang anu saluyu, pangaruh gudang tilu diménsi direalisasikeun, sareng sagala rupa daérah dibagi sacara ilmiah dina sakabéh ruangan gudang, anu trep pikeun manajemén, ngagampangkeun pikeun distribusi rak, sareng payus pikeun tanaga damel éfisién. . Dina waktos anu sami, gudang anu nganggé rak édip teras-terasan ageung pisan sareng jangkungna, sareng gambar perusahaan sigana parantos ningkat.

Nyatana, sami-sami nganggo rak di industri sirkulasi, jinis rak gudang anu biasa dianggo di pabrik-pabrik nyaéta balok balat, drive di rak, rak lantai mezzanine, platform baja sareng rak shuttle radio. Unggal jenis rak ngagaduhan ciri struktural sorangan sareng kauntungan anu ditanggung, sababaraha gaduh kapasitas beban beban anu kuat sareng mode neundeun sadaya-buleud; sababaraha ngagaduhan inventory tinggi na inventory na kondusif pikeun operasi mékanis sareng efisien. Urang kedah diputus sacara khusus dumasar kana kaayaan storages pabrik.


Waktu pos: Apr-03-2020