Racking Radio shuttle ngajadikeun palaksanaan Sistem Panyimpen Densitas Tinggi

Dina sistem panyimpen anu padet, rak mangrupikeun komponén anu paling penting. Sistem panyimpen sacara intensif utamina ngarujuk kana sagala jinis bentuk rak, kalebet drive di rak, nyorong rak balik, rak gravitasi, rak mobile sareng saterasna. Salaku tambahan, sababaraha urang ogé nganggap ASRS salaku palaksanaan panyimpenan intensif. Nanging, kedah ditunjukkeun yén ASRS utamina ditujukeun pikeun ningkatkeun panggunaan rohangan, anu dina dasarna béda ti sababaraha cara panyimpen intensif rak anu didadarkeun di luhur.

Sistem Radio Shuttle Racking ngahijikeun karakteristik tina sababaraha kabaya. Éta henteu ngan ukur boga ciri anu intensif tina drive di rak, tapi ogé tiasa ngiringan kabutuhan kontrol otomatis. Pikeun forklift, sarat saratna rendah sareng dénsitas panyimpen langkung luhur ti rak gravitasi. Fungsi FIFO atanapi FILO tiasa sacara optimum dipilih dumasar kana kaayaan anu saleresna. Sareng kusabab automation transportasi kargo, cocog pisan pikeun neundeun tiis sareng gudang kaayaan ekstrim anu séjén, pikeun ngirangan kagiatan tanaga, ningkatkeun efisiensi staf sareng kaamanan operasional. Radio Shuttle Racking ngagaduhan biaya anu langkung luhur tibatan rak umum kusabab instalasi troli kontrol otomatis, sareng akurasi sareng pangropéa ogé gaduh syarat anu kawilang luhur.

Dibandingkeun sareng sistem panyimpen anu sanés, Sistem Radio Ronting Radio sareng ASRS dicirikeun ku aplikasi gerbong ulang. Mobil shuttle mangrupikeun robot calakan anu damel di rel. Éta tiasa ngawujudkeun pancén pikeun neundeun, inventaris sareng panempatan handapeun kadali sistem. Éta tiasa komunikasi sareng komputer host atanapi sistem WMS atanapi kontrol ngaliwatan terminal genggam. Éta tiasa ngawujudkeun fungsi idéntifikasi otomatis sareng aksés ku ngagabungkeun téknologi RFID sareng kode bar.

Sistem Radio shuttle Racking diwangun ku mobil shuttle, rak sareng pituduh precision anu luhur sareng rel sareng software management. Prinsip padamelanna nyaéta nyaéta ku nyetél rel anter jemput dina arah jero rak, ngan ukur barang-barang anu kedah disimpen di tungtung tungtung pituduh jalanna nalika stock, sareng mobil shuttle kendali nirkabel jauh dina pedoman pituduh sacara otomatis bakal mawa. Usuk dina panduan rel sareng tempatna. Di bagian anu paling jero tina rel pandu, mobil shuttle bakal nempatkeun barang palet di hareupeun rel pituduh nalika ngajemput barang, sareng mobil forklift tiasa ngangkut aranjeunna. Sistem Radio shuttle Racking tiasa ngawujudkeun FIFO sareng FILO. Prinsip padamelan sistemna sami sareng drive tradisional dina rak, tapi henteu dugi ka jero lorong. Tingkat pamakeanna efektif rohangan tiasa ningkat kana 90% paling, sareng laju pamakean situs tiasa ogé langkung ti 60%, anu tiasa ngahontal maksimal kapadetan beban per unit daérah.


Waktu pos: Apr-03-2020