Usuk parét

  • Standard stacking rack industrial racking systems warehouse

    Rak tumpukan standar sistem industri rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: Jenis EBIL-TPHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 1500-4500kgs / level Level: Q235b Feature: Perlindungan Korosi: Certification Rack Warehose: CE Jerona: 1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24t Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jrih Kaluman: Salutan Bubuk, Tergalap ...
  • Heavy Duty warehouse rack pallet pipe storage manufacturer

    Beurat Kawajiban gudang rak pallet panyimpen gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-TPHJ Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, sertifikasi Gudang Warehouse: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Pembuatan: Lapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut C ...
  • Popular & Good Looking Steel Drawer Racking / Metal Pallet Shelves With Q235b

    Popular & Alus Milarian Rotoat Laci Baja / Rak logam Kalayan Q235b

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-DR, EBILMETAL-DR Tipe: Laci Racking Scale: Kapasitas Kawajiban beurat: 1-3tons / Level Ngaran Produk: Lébat Umum sareng Baju Gambar Lokal Rak Bahan Pallet: Baja, Logam Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Rak Rak: CE, ISO, SGS Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73089000 Dianggo: Panyimpen dina busung ...
  • Factory selling high quality compatible pallet racking

    Pabrik anu ngajual kualitas kualitas palet anu cocog sareng kualitasna

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: Jenis EBIL-TPHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 1500-4500kgs / level Level: Q235b Feature: Perlindungan Korosi: Certification Rack Warehose: CE Jerona: 1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24t Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jrih Kaluman: Salutan Bubuk, Tergalap ...
  • Warehouse Storage VNA Steel Pallet Rack System

    Panyimpen Gudang System VNA Steel Pallet Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Kertas Gudang Gudang: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Banget Sempit Aisle Rak Banget lorong sempit palet dijual utamina dianggo kalayan paling nguntungkeun tilu ...
  • Heavy Duty Warehouse Selective Q235 Durable Pallet Rack Storage for Warehouse

    Perumahan Gudang Dipilih Ukuran Q235 Tetep Pallet Rak Rak Pikeun Gudang

    Ikhtisar Butuh Gancang Brand: EBIL Model Model: EBIL-PR Type: Selét Pallet Rack Material: Steel Feature: Corrosion Protection Use: Warehouse Rack Certification: CE Depth: Selektif Berat Kapasitas: 5000kg Width: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max Warna: Perobihan Parobihan Permukaan: Lapisan Bersalut Bubuk: 2 ~ 6 Lapisan Rengse: Kolong Dibungkus Warna: Bulao, oranyeu, héjo, beureum, kulawu Pal ...
  • Manufacturer Easy install Customized size Palle Rack

    Pabrik Gampang Masih Ukuran ngaropéa Palle Rack

    Ikhtisar Butuh Gancang Brand: EBIL Model Model: EBIL-PR Type: Selét Pallet Rack Material: Steel Feature: Corrosion Protection Use: Warehouse Rack Certification: CE Depth: Selektif Berat Kapasitas: 5000kg Width: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max Warna: Perobihan Parobihan Permukaan: Lapisan Bersalut Bubuk: 2 ~ 6 Lapisan Rengse: Kolong Dibungkus Warna: Bulao, oranyeu, héjo, beureum, kulawu Pal ...
  • Directly Manufacturing Customized Heavy Duty Pallet Rack for Industrial Warehouse

    Langsung manufaktur Tugas Diasét Batuk Khusus Pikeun Gudang Perusahaan

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Model EBIL: Jenis EBIL-PR: Bahan Rak Usuk Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Kertas Gudang Pengawalan: CE Depth: Kapasitas Beurat selektif: 5000kg Lebar: 2000-3500mm. 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max Warna: Diropéa Permukaan: Lapisan Bersalut Bubuk: 2 ~ 6 Lapisan Seles: Kolam Lapisan Dibungkus: Bulao, oranye, héjo, beureum, kulawu ...
  • CE Approved Heavy duty rack with good quality & competitive price

    CE Disatujuan Rak tugas beurat kalayan kualitasna alus & harga kalapa

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Kertas Gudang Gudang: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: Warna ngaropéa: sadaya warna Kantong rak Rak palet anu paling kasohor, racking fungsional dina industri. Minangka solusi pangsaéna pikeun ...
  • High Quality Pallet rack Systems

    Rak Rak Sistem anu kualitasna

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi: Kertas Gudang Gudang: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: Warna ngaropéa: sadaya warna Kantong rak Rak palet anu paling kasohor, racking fungsional dina industri. Minangka solusi pangsaéna pikeun ...
  • China High Performance Adjustable Pallet Racking

    Prestasi Tinggi Racking Palet Laras Cina

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-PR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE, ISO9001 : 2008; Depth CE: 800-1200mm, 800-1200mm Kapasitas Berat: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max, 11800mm max Pagawean: bubuk dilapis warna: ...
  • 75mm Adjustable Q235B Steel Heavy Duty Warehouse Storage Pallet Rack

    75mm baja Q235B Laras beurat Kawajiban Panyimpen Kantong Rak

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-PR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Baja, Q235 b Feature: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Sertifikasi Warehouse: CE, ISO9001 : 2008; Depth CE: 800-1200mm, 800-1200mm Kapasitas Berat: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: 2000-3500mm, 2000-3500mm Tinggi: 11800mm max, 11800mm max Pagawean: bubuk dilapis warna: ...