Sistem Usuk Pétét shuttle Ku Mobil shuttle & Satelit Mobil, shuttle Carrier Pikeun Gudang Sistem Otomatis Rak

Katerangan Singkat:

Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Modél: EBIL-ZMC Tipe: Sistem kapal angkasa Skala: Kapasitas Kawajiban beurat: - Modeu suplai daya: Jalur kontak jajaran Batre Parameter / tegangan: 380 v Ukuran mobil Ibu : L 2500 * H650mm W1298 Jumlah roda (supir): 8 (4) Ukuran palet: 1200 x 1000 mm (sakumaha dipikabutuh) Beban palet (kalebet palet): 500 kg, 1000 kg, 1500kg laju perjalanan 1500kg: 160 m / mnt. ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EBILTECH
Nomer Modél:
EBIL-ZMC
Jenis:
Sistem pamawa shuttle
Skala:
Kawajiban beurat
Kamampuh:
-
Modeu pasokan listrik:
Ngageser baris kontak
Parameter / tegangan batré:
380 v
Ukuran mobil indung:
L 2500 * H650mm W1298
Jumlah roda (supir):
8 (4)
Ukuran Usuk:
1200 x 1000 mm (sakumaha diperyogikeun)
Beban palet (kalebet palet):
500 kg, 1000 kg, 1500kg
Laju perjalanan maksimal:
160 m / mnt.
Kecepatan Max Maksud:
16m / mnt
Gancangan akselerasi Max:
<= 0.5M / S 2
Max Ngajantenkeun akselerasi:
<= 0.2M / S 2


Solusi pamawa ulang alik-sekundér

Solusi pamawa ulang alik mangrupikeun sistem panyimpanan otomatis otomatis sareng tinggi anu nyandak shuttle salaku inti, éta diwangun ku rak radio ulang angkut, gerakan gerakan longitudinal, shuttle gerakan indung, angkat gerakan nangtung menegak, angkat arah nangtung sareng sanésna. Dumasar syarat aplikasi praktis, saham di-luar tiasa milih jalan FIFO atanapi FILO, shuttle sareng indung shuttle tiasa pertandingan-ka-hiji atanapi pertandingan sababaraha-pikeun-hiji. Kalayan nyaluyukeun WMS, WCS, alat-alat ngurus manajemén lemes sareng sadayana sistem anu cocog pikeun rupa-rupa tunggal sareng kaayaan skala ageung, sapertos tuangeun, inuman, kertas, jsb.


Ukuran palet: L1200XW1200XH1000; beurat: 1000kg / palet
Spasi kargo: 22 jajar x 31 kolom x 9 tingkat
Jumlah neundeun: 6138 peluk
Lantai lega tempat: 43,5m panjangna X 30m lebar x 13m luhur
Lahan lokakarya: panjang 58.5m x 38m lega x 14m luhur.

Kauntungan sareng Karakteristikna:

1. Modél desain alat pikeun ngahontal automation system;
2. Alat tambahan dina tahap engké, sareng efisiensi gudang-di luar / kaluar;
3. Modeu kaluar-stock: mimiti di kaluar heula / mimiti kaluar sareng anu terakhir;



· Kalenturan, adaptasi sareng skalabilitas.
· Kontrol.
· Palayanan palanggan.
· Urusan alur kerja.
· Ngahijikeun sareng mana waé ERP.
· Profitabilitas.
· Handapkeun logistik handapeun.
· Angkat leres-gancang.
· Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés.
· Évolusi.

Sistem Kontrol Gudang (WCS) ngagaduhan jambatan antara Sistem Manajemén Gudang (WMS) sareng sajumlah bahan anu lega.

peralatan nanganan sapertos sistem conveyor, sistem otomatis panyimpen sareng sistem dimeunangkeun, karousel, asesoris, paletet sareng saterasna.
Laksanakeun salaku "hub", WCS tanggung jawab ngajaga sadayana berjalan lancar sareng maksimalkeun efisiensi bahan
sistem penanganan sareng subsistem.




















1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ngirim email ka kami, Kami janji pikeun ngabales harga dina waktos 24 jam - sakapeung dina waktos jam. Upami anjeun peryogi nasihat, sebut waé kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal ngajawab langsung patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We parantos seueur seueur proyék di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: