Rak otomatis Gudang Populer Kalangkang Crack Stacker

Katerangan Singkat:

Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILTECH Nomer Model: EBIL-ASRS Tipe: Bahan Pengambilan Automatik: Baja, Q235 Feature: Perlindungan Korosi: Rak Gudang, Sertifikasi Gudang Gudang: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2.5 /3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Finishing: Lapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut Asli ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Jiangsu, Cina
Ngaran merek:
EBILTECH
Nomer Modél:
EBIL-ASRS
Jenis:
Otomatis Retrieval
Bahan:
Baja, Q235
Pitur:
Perlindungan Korosi
Anggo:
Rak Gudang, Gudang Rak
Sertipikat:
Cép
Jerona:
1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm
Beurat Kapasitas:
1t- 24tons
Lebar:
sakumaha pamundut
Jangkungna:
sakumaha pamundut
Warna:
Beureum, biru, oranyeu, héjo, jsb
Pagawean:
Palapis Bubuk, Kalvanized
Ukuran:
dumasar kana pamundut saleresna
Sertipikat 1:
Cép
Sertipikat 2:
ISO9001
Sertipikat 3:
SGS
Laras:
Leres
Dukun:
75mm


Sistem Staner Cranes + WMS & WCS

Unit gudang otomatis Unit ngamaksimalkeun rohangan anu aya dina struktur anu aya sareng ngaminimalkeun rohangan panyimpen dugi ka 40 persén dibandingkeun solusi panyimpen tradisional. Stacker cranes dirancang pikeun digawé di lorong sempit ampir 100 kaki luar taneuh, nyayogikeun panyadéan anu tinggi sareng operasi otomatis.


Kaunggulan

* Kontrol total dina manajemén inventaris.
* Émisi otomatis éntri sareng jalan kaluar produk.
* Perangkat lunak manajemén terintegrasi ngagabungkeun sadaya gerakan gudang

The Interlake Mecalux Unit Load AS / RS dirancang pikeun masihan versatility sareng kontrol pikeun desain gudang waé. Cocog sapinuhna
kalayan ukuran palet ukuran, rak beban unit tiasa jero-jerona atanapi jero-dua kali pikeun ningkatkeun kapasitas. Sesuaikeun sistem pikeun
syarat sareng panyimpen syarat unggal proyék.


Ukuran palet: L1200XW1200XH1000; beurat: 1000kg / palet
Spasi kargo: 22 jajar x 31 kolom x 9 evel
Jumlah neundeun: 6138 peluk
Lantai lega tempat: 43,5m panjangna X 30m lebar x 13m luhur
Lahan lokakarya: panjang 58.5m x 38m lega x 14m luhur.


Ukuran palet: L1200XW1200XH1200;
Beurat: 1000kg / palet
Spasi kargo: 27 jajar x 20 kolom x 12 tingkat
Jumlah neundeun: 6480 palet
Lantai lega tempat: 43m panjangna X 45m lebar x 19m luhur
Lantai lokakarya: 65m panjang x 55m x lega x 20m

MINILOAD Stacker Crane


Kolong Tunggal Stacker Crane


Kaping Ganda Stacker Crane


Stafer Crane beurat



· Kalenturan, adaptasi sareng skalabilitas.
· Kontrol.
· Palayanan palanggan.
· Urusan alur kerja.
· Ngahijikeun sareng mana waé ERP.
· Profitabilitas.
· Handapkeun logistik handapeun.
· Angkat leres-gancang.
· Automation aliran aliran inpormasi sareng prosés.
· Évolusi.

Sistem Kontrol Gudang (WCS) ngagaduhan jambatan antara Sistem Manajemén Gudang (WMS) sareng sajumlah bahan anu lega.

peralatan nanganan sapertos sistem conveyor, sistem otomatis panyimpen sareng sistem dimeunangkeun, karousel, asesoris, paletet sareng saterasna.
Laksanakeun salaku "hub", WCS tanggung jawab ngajaga sadayana berjalan lancar sareng maksimalkeun efisiensi bahan
sistem penanganan sareng subsistem.



















1.Q: Naha anjeun distributor atanapi produsén?
A: Kami produsén anu profésional sareng ngarah pikeun ampir 20 taun. Kami ngahasilkeun sareng ngekspor rak palet kualitas luhur, Sistem shuttle Multi sareng rélét shuttle Rodio, ASRS anu ngagaduhan reputasi anu luhur pisan pikeun konsumén urang. Kapasitas produksi anual urang aya 100.000 komponén rak sareng 1000 unit mobil shuttle.
2.Q: Naon anu ngajadikeun anjeun béda sareng batur?
A: 1) Urang gaduh langkung ti 40 insinyur mékanis, listrik sareng software. EBILTECH sok nempelkeun pentingna pikeun inovasi produk sareng R&D. Éta henteu ngan ukur gaduh tim panaliti sareng pamekaran sorangan, tapi ogé digawé sareng lembaga riset anu kasohor sacara domestik, ku kituna teras ningkatkeun tingkat teknis ngeunaan kakuatan téknis perusahaan. 60 patén-patén nasional.
2) Layanan Alih Kami
Kanggo gancang, henteu repot nyerat ngan ukur ngirim email ka kami
Kami jangji pikeun ngabales harga dina jero 24 jam - sakapeung aya dina sajam.
Upami anjeun peryogi naséhat, ukur nelepon kantor ékspor kami di 0086-25-52757208, kami bakal langsung ngajawab patarosan anjeun.
3) waktos produsén gancang kami
Pikeun pesenan Biasa, urang bakal jangji ngahasilkeun dina 20-30 dinten.
Salaku manufactoiy, urang tiasa sanés waktos pangiriman numutkeun kontrak formal.
3.Q: Naon jasa instalasi sareng debugging?
A: Kami gaduh tim instalasi kalayan pangalaman luar negeri anu beunghar. Pikeun mobil shuttle radio, urang bakal ngirim insinyur pikeun situs na
debugging sareng palatihan. Pikeun sistem anu raket, urang tiasa pasang ku tim kami sorangan atanapi nunjuk insinyur pikeun nungtun operasi.We
parantos seueur seueur proyek di southease Asia, Amérika, Éropa.
4. T: Naon anu MOQ tiasa mesen?
A: Biasana mangrupikeun hiji wadahna 20ft, tapi kuantitas ageung hadir kalayan harga anu saé
5.Q: Naon mayar na?
A: T / T atanapi LC


  • Saméméhna:
  • Teras: