Produk

  • High Ultilization cold storage racking system pallet runner

    Sistem panyerapan hawa tinggi Ultilisasi ngiringan sistem peluk pelor

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-CSHJ Tipe: Rak Radio Radio Bahan: Baja, Q235 Pitur: Pangangguran Korosi: Rak Gudang, Sertifikasi Gudang Gudang: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Pembuatan: Pelapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut Asli ...
  • Radio Shuttle Racking with Good Pallet Runner

    Radio shuttle Racking nganggo Good Pallet Runner

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-CSHJ Tipe: Radio beurat Kawajiban Pallet Rak Skala: Kawajiban Kawajiban beurat: 1500kgs / palet Bahan: Q235 b, Baja Q235 Pitur: Karat sareng Korosi Karat. Anggo: Wadah Rak Gudang: Bulao, jingga, héjo, beureum, kulawu atanapi RALsystem Pagawean: Lapisan Bubuk, Sertifikasi Galvanis: ISO 2008 / TUV / CE Kediri: 20 palet Lebar: 1100mm Heig ...
  • Radio Remote Control Shuttle Pallet Racking System  For Sale

    Radio Jauh Jauh Sistem Sistem Pélét Rélét Dijual Pikeun Dijual

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Cina, Nanjing, Cina Ngaran Brand: EBILTECH, Nomer Model Ebilmetal: EBIL-CSHJ Tipe: Rak Radio Radio, Skala Pallet Rack: Kamampuhan Kawajiban beurat: 1500kg: Bahan baja: Biru, oranyeu , héjo, beureum, kulawu Anggo: Model Rak Gudang Numbe: EBIL-CSHJ Lebar: 1000mm Jerona: 20 palet Tingkat: 2-7 tingkat ...
  • China products Q235 powder coated radio shuttle rack durable pallet runner for warehouse storage rack

    Produk China Q235 bubuk coated radio shuttle rak tahan awét runner palet pikeun gudang gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis Cina: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-RSR Tipe: Rak palet beurat Bahan: Q235 b, baja Q235 Feature: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Gudang gudang: ISO / TUV / CE Depth: 20 palet Kapasitas Beurat: 1500kgs / palet Lebar: 1100mm Jangkungna: 11800mm max. Ngaran Produk: Radio shuttle Rack Dianggo: Rak gudang gudang Radio Ruang Jupuk Rutin: Girang Pallet Rak ...
  • Widely Use In Warehouse Automated Radio Shuttle Racking/Shelving

    Dipaké Saé Di Gudang Radio otomatis Radio shuttle Racking / Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL Nomer Modél: EBIL-CSCHJ Tipe: Bahan Retrieval otomatis: Feature Steel: Perlindungan Korosi Paké: Gudang Rak Ce ...
  • Chinese Brand beam rack/New-type beam racking

    Rak balok Brand Cina / Rasuk jamban anyar-jinis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-DIR Tipe: Girang dina Skala Rack: Kapasitas Kawajiban beurat: 1t- 24tons Ngaran produk: Rak balok merek Cina / Bahan rasuk New-type Bahan: baja , Q235 Feature: Protection Corrosion Use: Warehose Rack Certification: ISO, CE, SGS Chinese brand beam rak Pitch: 75mm Aksesori: rak empuk & penjaga, palet & kendang dukungan, baris spacer, panel baja, jsb.
  • Heavy duty drive in racking thru rack for warehouse storage

    Heureut tugas beurat dina rak racking thru pikeun gudang gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTHJ Tipe: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 500-4500kg / lapisan Nama: Pandu dina Nganggoan Dianggo: Bahan Panyimpen Gudang: Bahan baja: Biru, oranye, beureum, héjo, dll Pitch: 75mm Sertifikasi: ISO9001: 2008 / CE / TUV Pitur: Perlindungan Korupsi Parawatan Ringan: Lapisan Bubuk Rampung: Lapisan Bubuk Warna, Ukuran Galvanis: Seueur anjeun ...
  • gravitational goods shelves Live Pallet Rack with 20 years manufacturer experience

    rak gravitasi ngahasilkeun Live Pallet Rack sareng pangalaman produsén 20 taun

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-LLTHJ Tipe: Sistem Alur Carton Bahan: Stainless Steel Feature: Protosion Protection Use: Warehouse Rack Certification: CE Depth: Customized weight Kapasitas: 500-3000 kgs per tuas Lebar: Tinggi ngaropéa: warna ngaropéa: Bulao, oranye, héjo, beureum, kulawu Pagayuhan: bubuk salapis Tingkat: 2-4 tingkat Push Bac ...
  • High quality storage equipment warehouse push back pallet rack

    Alat gudang kualitas tinggi nyorongkeun deui rak palet

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-HTHJ Tipe: Bahan Pall-Back Pallet: STEEL Q235 b Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Sertifikasi Gudang Gudang: CE, ISO, SGS, TUV Depth : sakumaha nyuhunkeun Kapasitas Berat: 1500-4500kgs / tingkat Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Ngaran Produk: gudang gudang deui Pélet rak Dianggo: Gudang gudang, rak Industri, ruangan penyimpen tiis..etc ...
  • Ebil -High quality Drawer Rack/Mould Rack For Warehouse Storage Solution

    Ebil -High Rak Drawer kualitas / Rak Métak Pikeun Panyimpen Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nomer Brand: EBIL Model Model: EBIL-CTHJ Tipe: Bahan Laci Rakit: Steel Steel Salaku Jangkung Tinggi: Sakumaha Panjalukna Nyuhunkeun: Perawatan Permukaan Galvanized: Produk Coated Coop Powder: Maké Rack Dianggo: Sistem Panyimpen Gudang Warna: Salaku Ukuran Nyuhunkeun: Custo ...
  • Foldable wire container Znic galvanized wire mesh containers/Wire mesh cages

    Wadah kawat Ganda wadah kawat galvanis wadah bolong / Kawat bolong

    Ringkesan Detil Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-WX Tipe: Kapasitas Waduk Kabel: Bahan Disusun: Warna Baja: Biru, Jingga, Héjo, jsb. Rengse: Dianggo Terbatas: Produk Produk Supermarket: Foldable wadah kawat Feature: Égétasi-Friendly, tilepan, Sértipikasi Bisi: CE; ISO9001: 2008; Ukuran SGS: Dumasar syarat saleresna Kabel Kawat Foldable wadah bolong ...
  • Foldable Movable Popular Steel Pallet Box wire container with wheels

    Melu populer Deui baja Pallet Box Gawat wadahna kawat sareng roda

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: Skala Pallet Steel: Kapasitas Pallet Steel: 200pcs pikeun 1X20 ′ Warna: biru, kulawu sareng sajabana Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73269090 A Usuk mangrupikeun struktur transportasi datar, anu ngadukung barang dina mode stabil bari diangkat ku jalan garpu, jaket palet, pédah payun, alat jacking, atanapi bango tegak. Usuk A ...