Pelindung kaamanan Rak / Pengawal Kolom

  • H600 PVC Plastic Protector

    H600 palindung PVC PVC

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan Rak Skala: Perlindungan rak Kapasitas: numutkeun sarat Dianggo anjeun: Panyimpen kolom pelindung kolom pelindung warna standar: sesuai Sertifikasi anjeun: ISO 9001,2008. C, SGS Pitur: Kakuatan tinggi Bahan: Plastik PVC Generasi anu munggaran ...
  • Low MOQ pallet rack plastic column protector

    Pelindung kolom palem rendah MOQ paluruh kolom pelindung

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Kaperluan séjén: Fitur Pangabutuhna: Perlindungan Korosi: Pelindung Sertipikasi Jaminan: ISO 9001,2008. CE, SGS Jangkungna: 600mm Generator munggaran palindung tegak palindung 1. generasi munggaran palindung tegak palindung kalayan warna anu pikaresepeun ...
  • Plastic Upright Protector of heavy duty storage system/column guard

    Palindung pelindung pelindung tina sistem panyimpen tugas beurat / kolom

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Protector Colomn Protector Kapasitas: 500-2000kg Feature: Protection Corrosion Use: Protect Upright Certification: ISO 9001,2008. CE, SGS Jangkungna: 600mm Generator munggaran palindung tegak palindung 1.Produksi pelindung palastik tegak nganggo nyekel ...
  • Custom made warehouse pallet rack plastic upright protector

    Adat ngalaksanakeun gudang palet rak palastik tegak pelindung

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Kamampuan séjén: 500-4000kg / level Bahan: Pitur Gula: Perlindungan Korosi Dianggo: Jaga Sertifikasi Jilbab: ISO 9001 , CE, SGS Warna: sakumaha anu dipénta Ukuran: sakumaha anu dipénta Lebar: 30x30mm, 50x50mm, 70x70mm Jerona: 2.0mm HS Code: 73089000 Anu pangheulana ge ...
  • Low MOQ pallet rack plastic column protector steel racks / pallet rack upright protectors

    Low MOQ rak palet plastik kolom pelindung baja kabaya / rak pelet pelindung

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Kaperluan séjén: Fitur Pangabutuhna: Perlindungan Korosi: Pelindung Sertipikasi Jaminan: ISO 9001,2008. CE, SGS Jangkungna: 600mm Generator munggaran palindung tegak palindung 1. generasi munggaran palindung tegak palindung kalayan warna anu pikaresepeun ...
  • New fixed reliable HDPE new version plastic column protector steel racks / pallet rack upright protectors

    Anyar anyar dipercaya HDPE versi anyar palapis kolom baja pelindung baja / palet rak pelindung tegak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Kaperluan séjén: Fitur Pangabutuhna: Perlindungan Korosi: Pelindung Sertipikasi Jaminan: ISO 9001,2008. CE, SGS Jangkungna: 600mm Generator munggaran palindung tegak palindung 1.The generasi palindung anu légal pelindung kalayan warna anu trampil ngagaduhan wa ...
  • PE & PVC material, various types of warehouse Plastic Column Protector for racking

    Matéri p & PVC, sagala rupa jinis gudang Plastik Column Protector pikeun racking

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: Kamampuan séjén: 500-4000kg / level Bahan: Pitur Gula: Perlindungan Korosi Dianggo: Jaga Sertifikasi Jilbab: ISO 9001 , CE, SGS Warna: sakumaha anu dipénta Ukuran: sakumaha dipénta Lebar: 30x30mm, 50x50mm, 70x70mm Jerona: Kode HS 2.0mm: 73089000 Th ...
  • various types of warehouse Rack Plastic Column ProtectorPlastic Column Protector

    sababaraha jinis gudang Rack Plastik Kolom ProtectorPlastic Protumn Column Protector

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: EBIL-SLHJ Tipe: Perlindungan kolom kolom Skala: ProtectorPlastic Kapasitas: 500-4000kg / level Material: Steel Feature: Corrosion Protection: Protect Upright Certification: ISO 9001 , CE, SGS Warna: sakumaha dipénta Ukuran: sakumaha dipénta Lebar: 30x30mm, 50x50mm, 70x70mm Jerona: Kode HS 2.0mm: 73089000 ...