Gedong Rojongan Rak

  • Commercial Warehouse Heavy Duty Rack Assited System

    Komérsial Gudang beurat Komérsial Goréng

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Rak Parantos Ngawangun Gedong Rak anu didukung gedong diwangun ku sistem anu raket anu lengkep ...
  • Warehouse Storage Rack Support  Building  Heavy Rack Clad Building System

    Gudang Panyokong Gudang Panyekel Gedong Sistem Gedong Clad Rack Clad

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Modél: EBIL-ASRS Tipe: Bahan Pengambilan Automatik: Feature Baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Gudang: CE Depth: 800-3000mm Kapasitas Beurat: 200-1500kgs / tingkat Lebar: 800-1200mm Tinggi: 10-26m Ngaran Produk: Sistem Gedong Rak Dianggo Pakakas: Sistem Panyimpen Gudang Ukuran: Ukuran Pelanggan: Struktur Ukuran Pelanggan: Gaya Muliti Lever: Modern ...
  • High Utilization Warehouse Heavy Duty Rack Assited System

    Utilization Gudang luhur Sistim tugas anu ditugaskeun beurat

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Rak Parantos Ngawangun Gedong Rak anu didukung gedong diwangun ku sistem anu raket anu lengkep ...
  • Warehouse Rack Supported roof cold storage

    Gudang Rak Didukung neundeun tiis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Rak Parantos Ngawangun Gedong Rak anu didukung gedong diwangun ku sistem anu raket anu lengkep ...
  • Pallet rack assisted system

    Rak sistem dibantosan

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-TD Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE Depth: 0.7-3.5 Kapasitas Beurat: 2- 3Ton Lebar: Tinggi ngaropéa: warna anu ngaropéa: sadaya warna Rak Parantos Ngawangun Gedong Rak anu didukung gedong diwangun ku sistem anu raket anu lengkep ...
  • Hot Sale Automatic Heavy Rack Clad Building System

    Sistim Gedong Clad Gedong Panas Énggal Hot

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBILTECH Nomer Modél: EBIL-ASRS Tipe: Bahan Pengambilan Automatik: Feature Baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Gudang: CE Depth: 800-3000mm Kapasitas Beurat: 200-1500kgs / tingkat Lebar: 800-1200mm Tinggi: 10-26m Ngaran Produk: Sistem Gedong Rak Dianggo Pakakas: Sistem Panyimpen Gudang Ukuran: Ukuran Pelanggan: Struktur Ukuran Pelanggan: Gaya Muliti Lever: Modern ...