Rak Angle Rak / Lampu Tugas Terkenal A

  • Light Duty Garage warehouse hose steel tube battery storage rack

    Gudang Lampu Gudang hos selang baja neundeun rak batré

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SAS, EBIL-SAS Tipe: rak sudut slot Skala: Kapasitas Tugas Terkenal: 0-150kg / tingkat Nama Produk: Lampu Tiongkat beusi / baja stainless steel slotted sudut 5 lapisan rak Bahan: stainless steel Loading Kamampuhan: 0-150kgs Sertifikasi: CE, ISO Cahaya tugas sudut beusi besija berwarna: blue.orange.milk white.pea green Application: storage house, supermarket, logistic ...
  • Low price adjustable height Slotted angle shelf 6 layers metal shoe rack

    Jangkungna harga laras jangkungna Sudut sudut 6 lapisan logam sapatu rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QXHJ Tipe: Bahan multi-Level: Pitunjuk Perlengkapan: Pértipikasi Pasar Raya: Sertifikasi Supermarket: CE Léngsér: 1.5-2.5mm, Kapasitas Beurat 1.8mm: 100-150kg / tingkat Lebar: D400 / 450mm Tinggi: H1800mm Ukuran: Warna tetep: Pembuatan tetep: bubuk dilapisan Level: 3-6 tingkat Slotted Sudut Rak ...
  • Ebil-Mid Duty Pallet Rack Logistic Warehouse Storage Wire Mesh Deck Steel Plate Racking

    Ebil-Mid Kawajiban Palet Logistik Gudang Panyimpen Gudang Kawat Mesh Dékat Lempeng Batu Plok

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-CZHJ Tipe: Rak tugas Medium B Bahan: baja Q235 Pitur: Perlindungan Korosi Dianggo: Gudang Rak Sertipikat: CE / SGS Depth: Minangka nyuhunkeun Kapasitas Beurat: 150-900kg Lebar: Sakumaha paménta Tinggi: Salaku pamundut Dianggo: Sistem Panyimpen Gudang Warna: Perawatan Khusus Disusun: Rawatan Bubuk Terakhir: Struktur Galvznized: Muliti Lever ...
  • connecting angle rack cocnnection angle shelving tie angle bar racking

    ngahubungkeun sudut sudut cocnnection sudut rak dasi sudut sudut racking

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QXHJ Tipe: Bahan multi-Level: Pitunjuk Perlindungan: Pamakéan Koréksi: Pasar Sertifikasi: CE Léngsér: 1.5-2.5mm, Kapasitas Beurat 1.8mm: 100-150kg / lebar lebar: D400 / 450mm Tinggi: H1800mm Ukuran: Warna tetep: Perbaikan dibéréskeun: bubuk salapis Tingkat: 3-6 tingkat JENIS: ngahubungkeun sudut kurungan kokotor sudut sudut kurungan dasi sudut ba ...
  • Steel panel / Stainless Steel / metal Light Duty Slotted Angle Shelf

    Panel baja / Stainless Steel / logam Cahaya Tugas Dijupuk Rak Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QXHJ Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Pakét Protéksi: Sertifikasi Supermarket: CE Beurat Kapasitas: 100-150kg / tingkat Lebar: D400 / Jangkungna 450mm: H1800mm Jerona: 1.8mm Ukuran: Warna tetep: Pagawean dibereskeun: Bubuk anu dilapisan Level: 3-6 tingkat Dijambat Sudut Jambaran ...
  • Manual storage slotted angle rack

    Manual rak sudut slotted

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-QXHJ Tipe: Kawajiban Cahaya, Rak Tugas Cahaya: Q235 b Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Gudang Rak Sertifikasi: ISO9001: 2008 Depth: 0.7-1.0 mm Kapasitas Berat mm: Max 150kgs / Tingkat Lebar: Maksudna Lebar 600mm Tinggi: 800-2500mm Warna: Grey atanapi RAL / kusomers 'Jampi: Sampun 50mm sayogi: Sumuhun S ...
  • Nanjing hot sale long span hifi rack upright and box beam steel shelf with cheap price

    Nanjing panas dijual panjang bentang hifi rak tegak sareng rak baja kotak baja sareng harga anu murah

    Ikhtisar Rincian Kaayaan Kondisi: Perusahaan Terapan Anyar: Hotel, Toko Garasi, Toko Pembaikan Mesin, Pabrik Makanan & Minuman Saatos Jaminan Jaminan: Spare Bagian Lokasi Pelayanan Lokal: Euweuh Tempat Pintu: Teu aya Tempat Asal: Ngaran Brand Cina: Waranti APILILALAL: 1 taun Jualan Saatos Jualan Disayogikeun: Pangrojong Online warna: Bisa ngaropéa rak Palétét Palét anu paling populér, rakét fungsional ...
  • Light duty selective angle iron shelving/stainless steel slotted angle shelf

    Cahaya tugas selektif sudut rak beusi / stainless steel rak slotted

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SAS, EBIL-SAS Tipe: rak sudut slot Skala: Kapasitas Tugas Terkenal: 0-150kg / tingkat Nama Produk: Lampu Tiongkat beusi / baja stainless steel slotted sudut 5 lapisan rak Bahan: stainless steel Loading Kamampuhan: 0-150kgs Sertifikasi: CE, ISO Cahaya tugas sudut beusi besija berwarna: blue.orange.milk white.pea green Application: storage house, supermarket, logistic ...
  • Top Use In Industrial For light duty tyre rack/metal shelf display

    Panganggoan Top Di Industri Pikeun Lampu ban ban lampu / rak logam

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-LTHJ Jenis: Rak Bahan Tirus: Baja Baja: Perlindungan Korosi: Perlengkapan Gudang Rak: CE, ISO, SGS Léngsér: 400mm Berat Kapasitas: 400kgs / lapisan Lebar : 1500-2500mm Jangkungna: 11800mm max. ukuran: sakumaha paménta warna: Bulao, oranyeu, héjo, beureum, pagawean kulawu: bubuk salapis 1. Gaya: Gaya Tirus, nganggo atanapi tanpa roda ...
  • Experienced manufacturer for light duty slotted angle shelf  / metal rivet shelf rack

    Produsén anu berpengalaman pikeun terang terang slotted sudut rak / logam rak rak rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis Cina: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QXHJ Tipe: Bahan multi-Level: Bahan baja: Pamakéan Perlindungan Korosi: Sertifikasi Supermarket: Depth: 1.5-2.5mm, Kapasitas Beurat 1.8mm: 100- 150kg / lebar lebar: D400 / 450mm Tinggi: H1800mm Ukuran: Warna tetep: Pembuatan tetep: bubuk dilapisan Tingkat: 3-6 tingkat Slotted Sudut Ukuran Widel ...
  • angle iron shoes display shelf shoe box shelf

    sudut beusi sapatu nampilkeun rak sapatu kotak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis Cina: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-SAS Tipe: Bahan multi-Level: Bahan baja: Pakét Perlindungan Korosi: Pasar Sértét: CE Beurat Kapasitas: 100-150kg / Tingkat Lebar: D400 / 450mm Jangkungna : H1800mm Jerona: 1.8mm Ukuran: Warna tetep: Pagawean dibereskeun: bubuk coated Level: 3-6 tingkat Slotted Angle Rak Ngajalankeun ...
  • cost-effective storage rack

    Rak neundeun ongkos-efektif

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Brand China: Nomer Modél EBIL: EBIL-JGHJ Tipe: Bahan Boltless / Rivet Bahan: Perlengkapan Karat: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Lahan: 1.8mm Berat Kamampuan: 100-150kg / lapisan Lebar: D400mm / 500mm / 600mm Tinggi: H1500mm / 1800mm / 2000mm warna rak: ukuran ngaropéa ngarobih: sakumaha dipénta bungkus: jalur logam, film, papan kertas sareng master lead time: 10-15 dinten kerja ...