Rak Series standar

  • Ebil -High quality Drawer Rack/Mould Rack For Warehouse Storage Solution

    Ebil -High Rak Drawer kualitas / Rak Métak Pikeun Panyimpen Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nomer Brand: EBIL Model Model: EBIL-CTHJ Tipe: Bahan Laci Rakit: Steel Steel Salaku Jangkung Tinggi: Sakumaha Panjalukna Nyuhunkeun: Perawatan Permukaan Galvanized: Produk Coated Coop Powder: Maké Rack Dianggo: Sistem Panyimpen Gudang Warna: Salaku Ukuran Nyuhunkeun: Custo ...
  • Standard stacking rack industrial racking systems warehouse

    Rak tumpukan standar sistem industri rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: Jenis EBIL-TPHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 1500-4500kgs / level Level: Q235b Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Rak Warung: CE Jerona: 1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24t Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jrih Kaluman: Salutan Bubuk, Tergalap ...
  • Heavy Duty warehouse rack pallet pipe storage manufacturer

    Beurat Kawajiban gudang rak pallet panyimpen gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-TPHJ Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, sertifikasi Gudang Warehouse: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Pembuatan: Lapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut C ...
  • Popular & Good Looking Steel Drawer Racking / Metal Pallet Shelves With Q235b

    Popular & Alus Milarian Rotoat Laci Baja / Rak logam Kalayan Q235b

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-DR, EBILMETAL-DR Tipe: Laci Racking Scale: Kapasitas Kawajiban beurat: 1-3tons / Level Ngaran Produk: Lébat Umum sareng Baju Gambar Lokal Rak Bahan Pallet: Baja, Logam Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Rak Rak: CE, ISO, SGS Warna: sakumaha paménta Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73089000 Dianggo: Panyimpen dina busung ...
  • Well Space Utilization Customized Q235 Industrial shelves For Warehouse Storage

    Maké Spasi Utilisasi Spasi Disarankeun Q235 Industri Pikeun Panyimpen Gudang

    Ringkesan Rincian Asal Tempat Asal: Nanjing Brand Name: EBILMETAL Nomer Model: EBILMETAL-PR Jenis: Pallet Rack Scale: Kapasitas Kawajiban beurat: 2500kgs / tingkat Nama produk: Rak Industri Rawatan permukaan: Lapisan Bersalut Lapisan: 2 ~ 6 Lapisan Seles: Powed Warna Dilapis: Bulao, oranyeu, héjo, beureum, kulawu Bahan: STEEL Q235 b * Rak individu nyekel 2500 lbs. unggal * 10.000-lb. total kapasitas * Comm ...
  • Factory selling high quality compatible pallet racking

    Pabrik anu ngajual kualitas kualitas palet anu cocog sareng kualitasna

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Model Ebilmetal: Jenis EBIL-TPHJ: Pandu dina Skala Rak: Kapasitas Kawajiban beurat: 1500-4500kgs / level Level: Q235b Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Rak Warung: CE Jerona: 1,5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24t Lebar: sakumaha paménta Heureut: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jrih Kaluman: Salutan Bubuk, Tergalap ...
  • Heavy duty steel fabric roll pallet warehouse racking systems

    Beurat lawon baja lawon gulung sistem palet gudang

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-CNHJ Tipe: Rak tugas sedeng Skala: Kasus Tugas Sedeng: 200-4000kgs / lapisan Bahan: Q235 Warna: biru, oranyeu, kulawu, bodas, héjo jsb. Finishing: bubuk coated Certification: ISO9001: 2008; CE Dianggo: Rak gudang Gudang: sakumaha dipénta Pitch: 75 / 50mm Level: 3-6 Packing: Steel Belt Surface Rawatan: Lapisan Bubuk ...
  • Light Duty Garage warehouse hose steel tube battery storage rack

    Gudang Lampu Gudang hos selang baja neundeun rak batré

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-SAS, EBIL-SAS Tipe: rak sudut slot Skala: Kapasitas Tugas Terkenal: 0-150kg / tingkat Nama Produk: Lampu Tiongkat beusi / baja stainless steel slotted sudut 5 lapisan rak Bahan: stainless steel Loading Kamampuhan: 0-150kgs Sertifikasi: CE, ISO Cahaya tugas sudut beusi besija berwarna: blue.orange.milk white.pea green Application: storage house, supermarket, logistic ...
  • Low price adjustable height Slotted angle shelf 6 layers metal shoe rack

    Jangkungna harga laras jangkungna Sudut sudut 6 lapisan logam sapatu rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-QXHJ Tipe: Bahan multi-Level: Pitunjuk Perlengkapan: Pértipikasi Pasar Raya: Sertifikasi Supermarket: CE Léngsér: 1.5-2.5mm, Kapasitas Beurat 1.8mm: 100-150kg / tingkat Lebar: D400 / 450mm Tinggi: H1800mm Ukuran: Warna tetep: Pembuatan tetep: bubuk dilapisan Level: 3-6 tingkat Slotted Sudut Rak ...
  • Pallet racking warehouse storage mild steel checker plate platform

    Panyimpen gudang palem nyaéta platform pelat baja pariksa baja anu hampang

    Ringkesan Detil Gancang Gred: baja Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél ebilmetal: EBSP Jenis: Heavy Application: Struktur Struktur baja Toleransi: ± 5% Layanan Pangolahan: Welding warna: biru, oranyeu, lampu abu Guna: Pangolahan Industri Bahan lokakarya: Q235B / Q345B Nami: Platform baja Platform Platform baja Lantai Rak 1. Cocog pikeun tetep sareng beberesih barang panjang sareng sempit. 2. Pamasangan gampang ...
  • China Professional Heavy Weight Storage Mezzanine and Platform Racking

    Cina Panyimpangan beurat beurat Mezzanine sareng Platform Racking

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Sertakan Rak Warehouse: CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : Lebar ngaropéa: 1000-4000mm Tinggi: 1500-12000mm lapisan standar: 2-3 tingkat Warna: biru, bodas, héjo, kulawu, oranye warna khusus: Sumuhun parantos: Bubuk dilapis sareng galvan ...
  • mezzanine steel mesh flooring structure composite floor steel decking

    Lantai baja mezzanine struktur lantai komposit baja dek

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GLHJ: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: 2.0-3.0mm Kapasitas Beurat: 0.5- 2.5T / sq.m Lebar: sakumaha permintaan Tinggi: 3-6M Type :: platform di china Panyimpen :: Panyimpen mutil Bahan :: Q235 b Desain :: dumasar kana rohangan Panyimpen lantai: baja, galvanis, ...