Palet baja

  • Foldable Movable Popular Steel Pallet Box wire container with wheels

    Melu populer Deui baja Pallet Box Gawat wadahna kawat sareng roda

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: Skala Pallet Steel: Kapasitas Pallet Steel: 200pcs pikeun 1X20 ′ Warna: biru, kulawu sareng sajabana Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73269090 A Usuk mangrupikeun struktur transportasi datar, anu ngadukung barang dina mode stabil bari diangkat ku jalan garpu, jaket palet, pédah payun, alat jacking, atanapi bango tegak. Usuk A ...
  • China Manufacturer Steel Pallet for Warehouse Storage Rack

    Usuk Rambut baja Cina pikeun Rak Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Butuh Gancang: Jenis baja: Jenis Entri Euro Pallet: Gaya 2-Jalan: Tempat Asli Deui Asing: Jiangsu, Cina Nami: EBIL Model Modél: EBIL-TP Ukuran: Kodeu HS Dijieun: 73269090 Warna: biru, oranye. lampu abu-abu, susu bodas, kacang polong héjo: Perawatan Permukaan Tugas beurat: Palapis Bubuk Nama: Palapa baja Pallet baja, tugas berat, ditumpuk, henteu dilabarkeun baja palet anu palu ...
  • Steel Pallet Used for Heavy Duty Warehouse Storage

    Pallet baja Dipaké pikeun Panyimpen Gudang Kawajiban beurat

    Ikhtisar Butuh Gancang: Jenis baja: Jenis Entri Euro Pallet: Gaya 2-Jalan: Tempat Asli Deui Asing: Jiangsu, Cina Nami: EBIL Model Modél: EBIL-TP Ukuran: Kodeu HS Dijieun: 73269090 Warna: biru, oranye. lampu abu-abu, susu bodas, kacang polong héjo: Perawatan Permukaan Tugas beurat: Palapis Bubuk Nama: Palapa baja Pallet baja, tugas berat, ditumpuk, henteu dilabarkeun baja palet anu palu ...
  • High Loading Storage Steel Pallet for Rack Storage

    Pallet Panyimpanan Tinggi Tinggi Tinggi Pikeun Panyimpen Rak

    Ikhtisar Butuh Gancang: Jenis baja: Jenis Entri Euro Pallet: Gaya 2-Jalan: Tempat Asli Deui Asing: Jiangsu, Cina Nami: EBIL Model Modél: EBIL-TP Ukuran: Kodeu HS Dijieun: 73269090 Warna: biru, oranye. lampu abu-abu, susu bodas, kacang polong héjo: Perawatan Permukaan Tugas beurat: Ngaran Lambang Bubuk: baja palet baja Pallet, tugas beurat, ditumpuk, palapis baja anu henteu bisa malikkeun deui ...
  • Steel Pallet for Warehouse Storage Rack

    Palet baja pikeun Rak Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Butuh Gancang: Jenis baja: Jenis Entri Euro Pallet: Gaya 2-Jalan: Tempat Asli Deui Asing: Jiangsu, Cina Nami: EBIL Model Modél: EBIL-TP Ukuran: Kodeu HS Dijieun: 73269090 Warna: biru, oranye. lampu abu-abu, susu bodas, kacang polong héjo: Perawatan Permukaan Tugas beurat: Palapis Bubuk Nama: Palapa baja Pallet baja, tugas berat, ditumpuk, henteu dilabarkeun baja palet anu palu ...
  • Ebilmetal Steel Shelving overhead rack garage storage

    Ebilmetal baja Panyangguhan neundeun garasi tempat panyimpen

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-QTRACK Tipe: Bahan bungkusan overhead Bahan: Stainless Steel Pitur: Perlindungan Korosi: Gudang Gudang ...
  • euro iron material pallet for pallet rack system

    Palét bahan beusi euro pikeun sistem rak palet

    Ringkesan Butuh Gancang: Baja, Q235 b Jenis: Pallet Euro, Palataran Palet Jilbab Jenis: 4-Gaya Gaya: Tempat Asil Diri: Asal Brand: Ebilmetal Model Model: EBIL-GTP Pitur: Perlindungan Rambut baja palet Anggo: Gudang gudang atawa gerak Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Kapasitas beurat: 500-3000kgs Jerona: 800-1200mm Lebar: 800-1500mm Tinggi: 145mm Kapel: NO Pallet nyaéta ...
  • Plug type stacking frame ( pipe type ) steel pallet

    Tancepkeun jinis tumpukan pigura (jinis pipa) palet baja

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis Cina: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-FSP: Skala Pallet Skala: Kapasitas Kawajiban Terang: 500-2000kg 1. Gaya: Gaya Tirus, nganggo atanapi tanpa roda 2. Sertifikasi ISO9001, SGS, CE 3. Ukuran / unit biasa: (L) 2,000 x (W) 400 x (H) 2,000mm, tingkat 2-5 loading, Loading: 500kg / tingkat 4. Ukuran ngaropéa ditarima: Sumuhun 5. Ukuran Laras: 75mm 6. Standar warna: Bulao, oranyeu, gr ...
  • Storage equipment heavy duty dismountable steel pallet

    Alat neundeun beurat beurat dismountable palet baja

    Ringkesan Rincian Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: palet baja Skala: - Kapasitas: - Warna: biru, kulawu sareng sajabana Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73269090 A palet nyaéta datar struktur angkutan, anu nyokong barang dina mode stabil bari diangkat ku jalan garpu, jaket palet, beban hareup, alat jacking, atanapi bango anu édék. Usuk A nyaéta dasar struktural tina ...
  • Factory selling durable storage steel pallet for warehouse

    Pabrik pabrik palet baja gudang awét pikeun gudang

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: Palapa baja Skala: - Kapasitas: - Warna: biru, abu, héjo sareng sajabana Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73269090 struktur angkutan datar, anu mendukung barang dina mode stabil bari diangkat ku jalan garpu, jaket palet, pédah payun, alat jacking, atanapi bango anu édék. Palet mangrupikeun dasar struktural o ...
  • Manufacturer good quality various styles steel pallet rack

    Produsén kualitas alus rupa-rupa gaya rak palet baja

    Ringkesan Rincian Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: palet baja Skala: - Kapasitas: - Warna: biru, kulawu sareng sajabana Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73269090 A palet nyaéta datar struktur angkutan, anu nyokong barang dina mode stabil bari diangkat ku jalan garpu, jaket palet, beban hareup, alat jacking, atanapi bango anu édék. Usuk A nyaéta dasar struktural tina ...
  • Heavy Duty Storage Galvanized Steel Slave Pallet

    Panyimpanan Kawajiban beurat Pemanasan Baja Tergalvani

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-GTP Tipe: Palapa baja Skala: Bahan Kawajiban beurat: Baja, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Warehose Sertipikat: CE Leungiteun: 1000-1200mm Beurat Kapasitas: 1000-2000KG Lebar: 1000 / 1200mm Jangkungna: 120-150mm atanapi sakumaha syarat anjeun Warna: Beureum, biru, oranyeu, héjo, jsb Finishing: Lapisan Bubuk, Tergalap ...