Platform baja & Rak Mezzanine

  • Pallet racking warehouse storage mild steel checker plate platform

    Panyimpen gudang palem nyaéta platform pelat baja pariksa baja anu hampang

    Ringkesan Detil Gancang Gred: baja Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél ebilmetal: EBSP Jenis: Heavy Application: Struktur Struktur baja Toleransi: ± 5% Layanan Pangolahan: Welding warna: biru, oranyeu, lampu abu Guna: Pangolahan Industri Bahan lokakarya: Q235B / Q345B Nami: Platform baja Platform Platform baja Lantai Rak 1. Cocog pikeun tetep sareng beberesih barang panjang sareng sempit. 2. Pamasangan gampang ...
  • China Professional Heavy Weight Storage Mezzanine and Platform Racking

    Cina Panyimpangan beurat beurat Mezzanine sareng Platform Racking

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Sertakan Rak Warehouse: CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : Lebar ngaropéa: 1000-4000mm Tinggi: 1500-12000mm lapisan standar: 2-3 tingkat Warna: biru, bodas, héjo, kulawu, oranye warna khusus: Sumuhun parantos: Bubuk dilapis sareng galvan ...
  • mezzanine steel mesh flooring structure composite floor steel decking

    Lantai baja mezzanine struktur lantai komposit baja dek

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GLHJ: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: 2.0-3.0mm Kapasitas Beurat: 0.5- 2.5T / sq.m Lebar: sakumaha permintaan Tinggi: 3-6M Type :: platform di china Panyimpen :: Panyimpen mutil Bahan :: Q235 b Desain :: dumasar kana rohangan Panyimpen lantai: baja, galvanis, ...
  • Design Manufacture Customized Prefabricated Steel Structure Mezzanine

    Desain Pabrik Khusus Struktur baja Prefabricated Mezzanine

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Sertakan Rak Warehouse: CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : Lebar ngaropéa: 1000-4000mm Tinggi: 1500-12000mm lapisan standar: 2-3 tingkat Warna: biru, bodas, héjo, kulawu, oranye warna khusus: Sumuhun parantos: Bubuk dilapis sareng galvan ...
  • China Mezzanine Shelf Structure Factory Price for Paper Rolls

    China Mezzanine Strukturna Rak Bahan Harga Kilang Pabrik Kanggo Bungkus Gulungan

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Sertakan Rak Warehouse: CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : Lebar ngaropéa: 1000-4000mm Tinggi: 1500-12000mm lapisan standar: 2-3 tingkat Warna: biru, bodas, héjo, kulawu, oranye warna khusus: Sumuhun parantos: Bubuk dilapis sareng galvan ...
  • Dress Fitting Mezzanine/Platform Racking Steel For Warehouse Storage

    Pakéan Ngeusian Mezzanine / Platform Racking Steel Pikeun Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GLHJ: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: 2.0-3.0mm Kapasitas Beurat: 0.5- 2.5T / sq.m Lebar: sakumaha permintaan Tinggi: 3-6M Type :: platform pas pakéan Panyimpen :: penyimpanan mutil Bahan :: Q235 b Rarancang :: dumasar kana rohangan Panyimpen lantai: baja, galvanis, perfor ...
  • Ebil -Warehouse Rack Mezzanine Floor System Multi-Level Shelf Steel Platform

    Ebil -Warehouse Rak Sistem Mezzanine Lantai Multi-Level Platform baja Platform

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nomer Brand: EBILMETAL Nomer Model: BEIL-GLHJ Tipe: Bahan multi-Level: Pitur Tinggi: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Guna: Sertakan Rak Gudang: CE Depth: Salaku Nyuhunkeun Kapasitas Beurat: 500 -800Kg / Sq.m Lebar: Salaku Nyuhunkeun Jangkungna: Salaku Panjaluk Gaya: Ukuran Ukuran Rak Utilitas Dianggotaan: Ukuran Panyimpen Sistem Gudang: Struktur Nyuhunkeun Leres: Muliti Lever Surf ...
  • Save Storage Space Industrial Warehouse Heavy Duty Racks Steel Structure Mezzanine Platform

    Jimat Spasi Panyimpen Gudang Perindustrian beurat Kawa Struktur baja Platform Mezzanine

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GPT: Bahan multi-Level: Fitur Q235: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: ISO9001: 2008 Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat: 300-1000kgs / sq.m Lebar: 1000-4000mm Tinggi: 2000mm Perawatan permukaan: Palapis Bubuk MOQ: 1 Set Lapisan: 2-5 Syarat-syarat Pembayaran: T / T Warna: Dianggo Warna Dianggo: Gudang Sto ...
  • Favorites Compare Warehouse Storage Steel Mezzanine flooring Structure lift Racks

    Paporit Dibandingkeun Gudang Panyimpen Gantian Goréng Jambon Struktur angkat Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GPT: Bahan multi-Level: Fitur Q235: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: ISO9001: 2008 Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat: 300-1000kgs / sq.m Lebar: 1000-4000mm Tinggi: 2000mm Perawatan permukaan: Palapis Bubuk MOQ: 1 Set Lapisan: 2-5 Syarat-syarat Pembayaran: T / T Warna: Dianggo Warna Dianggo: Gudang Sto ...
  • Nanjing heavy duty Warehouse Storage Mezzanine Floor Rack System

    Nanjing tugas beurat Panyimpanan Gudang System Mezzanine Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Panganggo Perlindungan Korosi: Rak Gudang, Gudang muti-lapisan sertifikasi Rack: CE Depth: dumasar kana saleresna rohangan Kapasitas Beurat: 300-1000kgs / sq.m Lebar: dumasar kana rohangan jangkungna Nyatana: dumasar kana rohangan Nyata warna kanggo lantai dasar: naon waé warna pikeun beam: naon waé warna pikeun anu tegak: naon waé c ...
  • 2-3 level high loading and Quality Muti-layer mezzanine racking for Tabacoo storage

    2-3 tingkat tinggi loading sareng mezzanine lapisan Muti-lapisan pikeun panyimpen Tabacoo

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-CSHJ: Rak Bahan lapisan Muti: Bahan Q235 b Feature: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: ISO9001: 2008; CE Leungitna: Salaku nyuhunkeun Kapasitas Beurat: 300-1000kgs / sq.m Lebar: sakumaha Permintaan Tinggi: Minangka pamundut Level: 2-3 tingkat Pagawean: warna berwarna bubuk: Bulao, oranye, héjo, beureum, ukuran Mezzanine abu-abu: dumasar kana rohangan sabenerna ...
  • Hot Sale Fast Delivery Time  2-3 Levels Heavy Duty Steel Mezanine Racks For Warehouse Storage

    Dijual Panas Éntri Pangiriman Cepat 2-3 Tingkat Tingkat beurat beurat Mezanine Rak Kanggo Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-MR Tipe: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Sertakan Rak Warehouse: CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : Lebar ngaropéa: 1000-4000mm Tinggi: 1500-12000mm lapisan standar: 2-3 tingkat Warna: biru, bodas, héjo, kulawu, oranye warna khusus: Sumuhun parantos: Bubuk dilapis sareng galvan ...