Tim Téknis

agvs

Zheng Minghui

Spésialis intelijen jieunan

Postdoctoral, dosen, propinsi Hubei nikmat
ahli dana pamarentah. Ditunjuk langkung ti langkung ti
20 proyék di sadaya tingkatan, kalebet Nasional- Nasional
Dana Élmu, Departemen Élmu jeung Téknologi
Inovasi Dana dll, diterbitkeun langkung ti 60 anu luhur-
tingkat riset ilmiah tingkat, meunang hadiah anu munggaran ti
Hubei Provinsi Élmu sarta téknologi kamajuan, nyaéta
hadiah katilu masing-masing.

j2rj

Liu Sanjun

Para ahli dina widang komunikasi modéren

Ph. PhD, Ph., Institut Komunikasi Modern,
Universitas Peking Ilmu Informasi Élmu sarta
téknologi. Diideuan atanapi milu dina
nagara 863, pokus dana Élmu Nasional, nyaéta
istimewa utama nagara, Élmu sareng Téhnologi
rencana dukungan jabatan, sapertos langkung ti 10
proyék karya panalungtikan, aplikasi 10 nasional
penemuan patén, diterbitkeun langkung ti 10-tingkat tinggi
keretas.

gk63

Hu Tao

Pangolahan Data Big Spésialis

Prof Madya Dr. Wuhan Universitas nyaéta
bacaan.
Tina panalungtikan data ngolah ageung,
sistem anu dipasang, gambar gambar komputer
ngolah sareng widang hal-hal anu sanés,
Diideuan atanapi milu ulikan na 17
proyék propinsi sareng menteri.

Xu Wenbin : Universitas Élmu Kidul, manufaktur mékanis sareng automation, gelar Master. Associate
Guru Besar, Jurusan Pengajaran sareng Panaliti, Universitas Teknologi Kidul Kidul. Panulis munggaran ngalamar langkung ti 60
patén, diterbitkeun langkung ti 10 makalah, anu diarah langkung ti 20 rupa proyék panalungtikan ilmiah. Parantos meunang opat kali
guru alus teuing, aksés pikeun guru anu alus.
Pan Jianyi : Universitas Kidul Universitas Kidul, Pabrik mékanis & amp; automation, PhD. Jumlahna aya 18 akademik
tulak dikaluarkeun, di mana 4 parantos dilebetkeun dina indéks EI. 2 patén-patén cipta.

Tim Ahli

Nomer séri Ngaran Umur Jenderal Tugas Judul Gelar Ayeuna aktip sareng profesional Unit Ayeuna
1. Lin Ying 63 Jalu Dekan Guru Besar Master Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
2 Feng Jinyuan 62 Jalu Wakil Dekan Guru Besar Jajaka Teknik komunikasi Éléktronik Éléktip
3 Xu Wenbin 32 Jalu Diréktur Jurusan Asistén Profésor Master Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
4 Pan Jianyi 33 Jalu Diréktur Jurusan Asistén Profésor Dr Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
5 Cao Yinglie 47 Jalu Diréktur Jurusan Insinyur senior Dr Teknik komunikasi Éléktronik Éléktip
6 Li Hong 53 Bikangna Wakil Dekan Asistén Profésor Jajaka Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
7 Pan Guoping 59 Jalu guru Profesor Level Senior Engineer Dr Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
8 Guo Jian 29 Jalu guru Dosen Master Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
9. Han Wei 53 Jalu Wakil Dekan Ahli ékspérimén Jajaka Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
10 Ru Ruongong 33 Jalu Diréktur pusat ékspérimén Art artis Master Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin
11 Yu Wensheng 36 Jalu guru Ta Master Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
12 Wang Miaomiao 28 Bikangna guru Dosen Master Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
13 wang Jianchun 36 Bikangna guru Dosen Master Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
14 Wang Rui 34 Bikangna Diréktur Jurusan Dosen Master Teknik Mesin jeung Éléktronik Sakola Teknik Mesin
15 Kuang Yucong 31 Jalu guru Art artis Jajaka Rékayasa mékanis Sakola Teknik Mesin