Alat Rak / Tirét Tirus

  • Ebil -High quality Drawer Rack/Mould Rack For Warehouse Storage Solution

    Ebil -High Rak Drawer kualitas / Rak Métak Pikeun Panyimpen Panyimpen Gudang

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nomer Brand: EBIL Model Model: EBIL-CTHJ Tipe: Bahan Laci Rakit: Steel Steel Salaku Jangkung Tinggi: Sakumaha Panjalukna Nyuhunkeun: Perawatan Permukaan Galvanized: Produk Coated Coop Powder: Maké Rack Dianggo: Sistem Panyimpen Gudang Warna: Salaku Ukuran Nyuhunkeun: Custo ...
  • Reliable Tyre Rack for Storage Warehouse Equipment

    Rak Terpercaya pikeun Peralatan Gudang Panyimpen

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBIL-TR Tipe: Bahan rak Tirus: Baja, Q235 b Pitur: Perlindungan Korosi, Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, Tirus Tirus Terpercaya Pikeun Panyimpen Alat Gagang Sertifikasi : CE, ISO9001: 2008; Kedalaman CE: 400mm, 400mm Kapasitas Berat: 400kgs / tingkat Lebar: 1500-2500mm, 1500-2500mm Tinggi: 11800mm max, 11800mm max Level: 3-4 tingkat Finishi ...
  • Widely Used Fabric Roll Storage Shelving Rack

    Dipaké Khusus Lapisan Panyimpen Panyambung Rak

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebil: Q235 Tipe: Skala Racking Long Span: Kapasitas Tugas Sedeng: 500-2500kg / level Warna: Biru, oranyeu, héjo, beureum, kulawu Ukuran: Bahan terpilih: Barang Panel Logam: Panel galvanis, Panel lukisan, panel Kabel. Perawatan permukaan: Electro Galvanized; Dip Galvanized Panas, Bubuk Coated Feature: Sertifikasi Perlindungan Korosi: ISO9001: 2008 Loading Kapasitas: ...
  • Store wire and cables spool storing rack

    Toko kawat sareng kabel spool nyimpen rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: Ebil Logam Model Nomer: EBIL-XQHJ Tipe: Rak Kabel Material: Pitur Perlengkapan: Perlindungan Korosi: Perusahaan Indikasi: Depth: Kapasitas Beurat Diatur: 500-4000kg / level Lebar : Jangkungna ngaropéa: Parantos ngaropéa: Warna Lambang Bubuk: Bodas, Biru, Oranyeu jsb Kabel Nyimpen Panyumputan Rét Kabel Panyekel Kabel ...
  • Tire Racks and stackers- tyre-rack stackers and destackers

    Tirus Tirus sareng tumpukan tumpukan ban- sareng takdir

    Ringkesan Rincian Gancang Industri anu Terpakai: Industri mobil Saatos Jaminan Layanan: Teu aya jasa Lokasi Lokal Lokasi: Euweuh Paméré Lokasi: Euweuh Kondisi: Tempat Asal Anyar: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Dimensi Ebil Metal (L * W * H): 2375 * 1016 * 1384 mm Sertifikasi: Jaminan CE: Jaminan Nyawa Kehidupan Jualan Masihan: Bagian cadang gratis, Teu aya jasa luar negeri anu Dimensi L * W * H: 2438 * 1118 * 1803mm Kapasitas: 2400lbs Warna: Oranye ...
  • High Performance Pallet Rack Storage Tire Rack and Shelving

    Performance High Pallet Rak Rak Tirus Tirus sareng Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-TPHJ Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, sertifikasi Gudang Warehouse: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Pembuatan: Lapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut C ...
  • Truck Tyre Stacker Racks removable posts Foldable tire racks

    Rak Tack Stacker Tirét Tulangan tiasa dibébaskeun Rak ban

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: Ebil Logam Model Nomer: EBIL-TR2375 Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Gudang Gudang: CE, CE Depth: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat : 300-1000kgs / sq.m Lebar: sakumaha paménta Tinggi: sakumaha paménta Dimensi L * W * H: 2438 * 1118 * 1803mm Kapasitasna: 2400lbs Warna: Oranyeu (Adat) Waranti: Life Time After-Sales Service Prov ...
  • Stacking up racks Shelves for Tyres and Racks Tire racks

    Numpuk rak Rak Rak Pikeun Tayar sareng Kabaya Tirét rak

    Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis Selektif: Skala Tayar Tirus: Kapasitas Tugas beurat: 500-5000kg / lapisan, 2400lbs Dimensi L * W * H: 2438 * 1118 * 1803mm Warna: Oranyeu (Adat) Jaminan: Jaman Kahirupan Jualan Saatos Jualan Disayogikeun: Teu aya jasa di luar negeri anu disayogikeun Kondisi: Dimensi Anyar (L * W * H): 2375 * 1016 * 1384 mm Sertifikasi: CE 1. Gaya: Gaya Tirus, nganggo atanapi tanpa wh. ..
  • High Performance Pallet Rack Storage Tire Rack and Shelving

    Performance High Pallet Rak Rak Tirus Tirus sareng Rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-TPHJ Tipe: Bahan Pallet Rack: Steel, Q235 Feature: Perlindungan Korosi Dianggo: Rak Gudang, sertifikasi Gudang Warehouse: CE Depth: 1.5 / 2.0 / 2,5 / 3.0mm Kapasitas Berat: 1t- 24th Lebar: sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: Beureum, biru, oranye, héjo, jsb Pembuatan: Lapisan Bubuk, Ukuran Galvanis: dumasar kana pamundut C ...
  • Garage Warehouse Storage Racking, Tyre Racking Shelving

    Garasi Panyimpen Gudang Garasi, Rak Rak Tayar

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: EBILMETAL-TR, EBILMETAL-TR Jenis: ban ban Skala: Medium Kewajipan Sedeng: 1t- 24tons Ngaran Produk: Panyimpanan Gudang Garasi ...
  • Hot Steel Tire Racking Truck Tyre Stacker Racks removable posts Foldable tire racks

    Tukang Kayu Teras Hot Racking Tuck Stacker Rak Tanggapan anu tiasa dicabut Kabel ban

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nami: EBILMETAL Nomer Modél: Ebil-TSR Tipe: Bahan Rukun Selektif: Bahan baja: Perlindungan Korosi Guna: Sertifikasi Rak Gudang: CE Luar Biasa: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat: 500- 4000kg / tingkat Lebar: 1000-4000mm Tinggi: 2000mm Dimensi L * W * H: 2438 * 1118 * 1803mm Kapasitas: 2400lbs Warna: Oranyeu (Adat) 1. Gaya: Gaya Tirus, nganggo atanapi tanpa w ...
  • racks and stackers for truck tires lorry tyres

    rak sareng tumpukan ban ban treuk

    Ringkesan Butuh Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis Selektif: Skala Kapal Tirus: Kapasitas Tugas beurat: 500-5000kg / lapisan, 2400lbs Dimensi L * W * H: 2438 * 1118 * 1803mm ...
1.23456 Teras> >> Halaman 1/6