Ditembong

  • High Quality Customized Warehouse Storage Industrial Steel Platform

    Panyimpen Gudang Perusahaan Desain Berkualitas High

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, China Nami: EBIL METAL Nomer Modél: EBIL-QXHJ Scale: Kapasitas Kawajiban Cahaya: 200kgs / lapisan Bahan: Baja Warna: Dianggo Customzied: Warehouse Rack Tinggi: 1.8-2.5m Jerona: Salaku paménta Lebar: Sakumaha paménta Fitur: Sertifikasi Perlindungan Korosi: CE Rengse: Struktur Galvznized: Multi Tingkat Ebil Metal Slotted sudut rak Ebil Metal slotted sudut sh ...
  • Hot Selling High Quality Warehouse Storage Racking Wire Decking Pallet Rack

    Ngajual Kualitas Panas Simpen Kualitas Kualitas Tinggi Kawat Wadung Rak Usuk

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GPT: Rak Pallet Selektif, Bahan beurat: Guna baja: Grosip Gudang Gudang: CE Lahan: 1.5-2.5mm Kapasitas Beurat: 100-1000kgs Lebar : sakumaha paménta Jangkungna: sakumaha paménta Warna: kulawu, bodas jsb. Ukuran: sakumaha pamundut HS Code: 73089000 Dimensi: Numutkeun anjeun nyuhunkeun Permohonan: Platform Struktur baja Kelas: Baja Stan ...
  • Hot selling high quality warehouse storage Racking wire decking pallet rack

    Ngajual panas gudang kualitas tinggi Panyimpen Racking kawat decking rak palet

    Ringkesan Detil Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis Ebil-WP: Wire Deck, wire decking Scale: beurat Kawajiban Kawajiban: 5000 Ton per bulan Bahan: Q235 b Feature: Perlindungan Korosi: Panyimpen Gudang Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Depth: 300-1200mm Kapasitas Beurat: 200-2000kgs Lebar: 500-1200mm Tinggi: 35mm Finishing: Galvanized Pallet Rak Rak Pallet ...
  • Automatic Remote Radio Shuttle Rack

    Rak Radio Jauh shuttle otomatis

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILTECH Nomer Model: EBIL-TECH-CSHJ Tipe: Perpét Pélét Selektif, Perabot pallet beurat Bahan: baja Pitur: Perlindungan Korosi: Kertas Gudang Gudang: CE, ISO 2008 / TUV / CE Jangkung: 20 palet beurat Beurat: 1500kgs / palet Lebar: 1100mm Jangkungna: 11800mm max. Warna: Bulao, jingga, héjo, beureum, kulawu atanapi Kemasan RA: Lapisan Bubuk, Skala Galvanis: ...
  • High Capacity Rigid Wire Mesh Containers Stackable Collapsible Wire Baskets

    Kapasitas Kawat Kasar Kaméra Tinggi Kawat Rangkén Keusah Kawat Runtuh

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-WLTC Tipe: Kawat Wadahna Skala: Medium Kawajiban Tugas: 200 kgs - 2000kgs Warna: Oranyeu, Biru, Grey, Hijau sareng sajabana. Lapisan Galvanisasi: Nalika dipénta Roda: Kalayan Dialih: Leres Sertipikat: CE, SGS, TUV Fitur :: Perlindungan Berat Berat Korosi :: 8000 KG per lapisan Warna :: Kustomisasi (Biasana warna oranye, biru ...