Visual Forklift

  • Good quality robots automated guided vehicle for sale

    Robot kualitas alus mobil dipandu otomatis pikeun dijual

    Tinjauan Rincian Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Industri Terapan: Toko Garasi, Toko Bahan Gedong, Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik & Makanan Pabrik, Ladang, Sadaya jinis gudang perusahaan saatos Jaminan Jaminan: Teu aya jasa, dukungan Online Lokal jasa Lokasi: Euweuh Lokasi Ruangan: Taya Tugas Brand: EBILMETAL Kondisi: Jaminan Anyar: 6 Bulan saatos Jualan Layanan Disayogikeun: Alat ganti luang, Video téknis s ...
  • Classic Design Automated High Quality Transport Robot AGV

    Desain Palasik Otomatis Transportasi Robot AGV Kualitas Tinggi

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Ebilmetal Model mesin: single-drive one-way AGV Control Method: PLC Programmable Controller Type :: :: Magnetic Navigation, Laser Navigation Leumpang arah: maju, giliran ...
  • advanced AGV robot automated guided vehicle forklift for warehouse

    canggih robot AGV otomatis dipandu mobil forklift otomatis pikeun gudang

    Ikhtisar Rincian Kaayaan Kondisi: Perusahaan Terapan Anyar: Toko Garasi, Toko Bahan Gedong, Toko Diposongan Mesin, Pabrik Pabrik, Pabrik & Makanan Pabrik, Toko Makanan, Karya Konstruksi Sasaran Jaminan Waragad: Spare Bagian Lokasi Layanan Lokal: Euweuh Paméré Tempat: Tempat Tuang Asal Usul: Ngaran Brand China: Jaminan Ebilmetal: 1 taun saatos Jualan Layanan Disayogikeun: Pangrojong online, Insinyur anu sayogi pikeun mesin jasa luar negeri Udara ...
  • Intelligent Warehouse Floor Transport agv with Multiple Purposes

    Cerdas Lantai Pengangkutan Lantai agv sareng Multiple Tujuan

    Ringkesan Detil Gancang Industri anu Terpakai: Sadaya jinis gudang perusahaan Saatos Jaminan Layanan: Dukungan Online Jasa Layanan Lokal: Euweuh Tunjuk Warga: Euweuh Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Jaminan EBILMETAL: 1 taun saatos Jualan Layanan Disayogikeun: Dhukungan Online modél mesin: magnét navigasi forklift AGV Ukuran awak: L * W * H: 2200mm (L) * 800mm (W) * 1470mm (H) Metode kontrol: Controller PLC anu bisa diprogram Navi ...
  • Automated guided vehicle (AGV) for big factory internal goods transport

    Kandaraan dipandu otomatis (AGV) kanggo pangangkut barang-barang internal pabrik ageung

    Ikhtisar Rincian Gancang Kondisi: Perusahaan Terapan Anyar: Karya konstruksi, Toko Makanan & Minuman, Perusahaan Pariwara Saatos Jaminan Layanan: Spare bagian Lokal Layanan Lokasi: Euweuh Tempat Pariwisata: Euweuh Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Jaminan Ebilmetal: 1 taun Saatos -sales Service Disayogikeun: Bagéan cadang gratis, Insinyur anu sayogi pikeun mesin jasa peuntas laut Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Kapasitas Beurat: maksimal 1000kg ...