Ngabuburkeun kabel

  • Hot Sale Warehouse Heavy Duty Galvanized Wire Mesh Decking For Pallet Rack

    Dijual Hot Warehouse beurat Kawajiban Kabel Galvanized Mesh Decking Pikeun Usuk Palet

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBILMETAL Nomer Model: EBIL-WP Jinis: kawat bolong Bahan: Steel, Steel Feature: Korosi Perlindungan, Perlindungan Korosi Guna: Gudang Rak Sertipikasi: CE Depth: 4 / 5.3mm Kapasitas Beurat: 500-3000KG Lebar: 500-1500mm Tinggi ngaropéa: 500 ~ 2000mm Ngaran produk: kawat decesh bolong Ukuran: Ukuran Pelanggan Gaya: Perawatan Parawatan Paribasa: Galvanized Packi ...
  • EBILMETAL-ndustry Foldable Metal Wire Mesh Storage Container

    EBILMETAL-ndustry Kawat Logam Kawat Panyimpen Panyambung Mesh

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-WLTC Gaya: Tutup Permukaan Permukaan: Jenis Plat Zinc: Trolley, Ukuran Wadah Kontena Wire: sakumaha saleresna nganggo warna: Oranye, Biru, abu-abu, Héjo , jsb Sarengna: Lapisan Bubuk, Skala Galvanisasi: Sederhana / Heave Kawajiban Kawajiban: CE, SGS, ISO, TUV, Jaminan: 2 th Nomer Modél :: Kawat wadah ageung Dianggo: Kadaharan, Buah-buahan, sayuran neundeun Fo ...
  • Light duty Wire  decking for warehouse storage racking

    Tugas cahaya Cahaya dek Kabel pikeun gudang gudang

    Ringkesan Rincian Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Eililmet: EBIL-ZWJ Material: Metallic Feature: Single-Sided Type: Supermarket Rack Gaya: Lampu Tugas Teras: dumasar kana ukuran anu anjeun peryogikeun, 200kg / tingkat ngaropéa ngarobih Kauntungan Telepon Kabel Rak Rak Rak 1.Kompaénkeun kana baja dek sareng kawat dek kai kai anu langkung épék anu langkung saé dina transmisi cahaya….
  • 2015 Customized Stacking rack supplier for carpet/tire factory

    2015 Pembekal rak tumpukan khusus pikeun pabrik karpét / ban

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Jinis China: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EbilSR: tumpukan rak Bahan: baja Feature: Cocog kanggo Dianggakeun Luar: Sertifikasi Gudang Rabat: CE Depth: Kapasitas Beurat ngaropéa: 500-2000kg Lebar: Tinggi ngaropéa: ngaropéa kelir: ngaropéa Khusus Panyimpen Kawat Kabel Mesh Decking Harti gudang tumpukan rak Gudang tumpukan ...
  • Foldable Wire mesh container box used for warehouse storage with wheels

    Kotak wadah kawat bolong anu tiasa digunakeun pikeun neundeun gudang nganggo roda

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Cina: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-WLTC Gaya: Penanganan Permukaan Permukaan: Jenis Plat Zinc: Trolley Hand, Ukuran Kawat Wadah Lontar: sakumaha pakéna nganggo warna: Oranyeu, Biru, Grey, Ijem, jrrd. Rengse: Lapisan Bubuk, Skala Galvanisasi: Sértip / Entung Sertipikat Tugas: CE, SGS, ISO, TUV, Jaminan: 2 hrs Modél :: Kawat wadah ageung Dianggo: Kadaharan, Buah-buahan, sayuran neundeun Ganda: ...
  • Hot selling high quality warehouse storage wire decking pallet rack

    Panas ngajual kualitas gudang gudang kawat decking rak palet

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, Cina Bahan: Q235 baja, Q235 b Jenis: Kawat bolong, kawat decking Aplikasi: Gudang Waveve Gaya: Plain Weave Teknik: Model Model Mesh Welded: Galvanized atanapi menyemprot Nama Brand: EBILMetal Feature: Korosi Paké Perlindungan: Panyimpen gudang Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Jerona: 300-1200mm Kapasitas Beurat: 200-2000kgs Lebar: 500-1200mm Tinggi: 35mm Finishing: Galvanize ...
  • Rack upright base plate setting-up piece

    Rak nangtung lempeng anu lempeng-lempeng sapotong

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-XBHJ: Skala Cantilever: Kakuatan Kawajiban beurat: 1000kg-5000kg Warna: sakumaha pamundut HS Code: ...
  • Ebil Metal Zinc Plating board for shelves

    Papan Plém Néng Ebil Metal pikeun rak

    Ikhtisar Rincian Gancang Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Nomer Modél Ebilmetal: Jenis EBIL-GLHJ: Bahan multi-Level: Feature Steel: Perlindungan Korosi: Sertifikasi Gudang Gudang: CE Léngsér: 2.0-3.0mm Kapasitas Beurat: 0.5- 2.5T / sq.m Lebar: sakumaha permintaan Tinggi: 3-6M Jenis :: mezzanines sareng platform Panyimpen :: Panyimpen mutil Bahan :: Q235 b Desain :: dumasar kana rohangan neundeun Lantai :: baja, galvanis, perfor ...
  • Corrosion Protection Warehouse storage Made In China Wire Mesh Decking for sales

    Korosi Protection Gudang gudang Made Dina Cina Kawat bolong Decking keur jualan

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, China Nami: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-WP Material: Kabel Besi Tergalun, Kawat Besi Tergalvani, Jenis baja: Welded Mesh, kawat bolong decelling Aplikasi: Konstruksi Kawat Mesh Hole Bentuk: Gawat Kawat Square : 2.0-4.0mm Feature: Dek Rak Perlindungan Korosi Guna: Panyimpen gudang gudang dek Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Depth: 300-1200mm Kapasitas Berat: 200-2000kgs Lebar: 500-120 ...
  • Stainless Steel Wire Mesh Decking for Warehouse Pallet Racking

    Mesh Kabel Kawat Stainless Decking pikeun Gudang Pallet Racking

    Rincian Tinjauan Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: EBIL logam Modél Jumlah: EBIL-WD Tipe: Kawat Skala Dek: beurat Kawajiban Kamampuh: 200-2000kgs Bahan: Steel Dianggo: Gudang ngaran rak Produk: Kawat bolong Dek Feature: korosi Sertipikasi Perlindungan: CE; ISO9001: 2008 Rengse: Ganvalnized Lebar: 500-1200mm Tinggi: 35mm Jerona: 300-1200mm Pembungkusan: Film, baja strip Disimpen Nyimpen ...
  • China Made Selective Pallet rack wire mesh decking for sales

    Cina Dijieun Selét Pallet rak kawat bolong mérek pikeun dijual

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, China Nami: EBILMETAL Nomer Modél: EBIL-WP Material: Kabel Besi Tergalun, Kawat Besi Tergalvani, Jenis baja: Welded Mesh, kawat bolong decelling Aplikasi: Konstruksi Kawat Mesh Hole Bentuk: Gawat Kawat Square : 2.0-4.0mm Feature: Dek Rak Perlindungan Korosi Guna: Panyimpen gudang gudang dek Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Depth: 300-1200mm Kapasitas Berat: 200-2000kgs Lebar: 500-120 ...
  • Galvanized Iron Steel Welded Mesh Warehouse Rack Wire Decking Panel

    Wesi Ngajaja Garing Dipasang Wesi Dipasang Wire Panel Wire

    Ringkesan Butuh Gancang Asal Usul: Jiangsu, China Nami: EBILMETAL Nomer Modél: EBILMetal-WD Material: Kabel Besi Tergalvani, Kawat Besi Tergalun, Jenis baja: Welded Mesh, kawat bolong Terapung: Konstruksi Wire Mesh Hole Bentuk: Kawat Wétan Gauge : 2.0-4.0mm Feature: Dek Rak Perlindungan Korosi Guna: Panyimpen gudang gudang dek Sertifikasi 1: ISO9001: 2008 Depth: 300-1200mm Kapasitas Berat: 200-2000kgs Lebar: 50 ...